![]() |
|
bulundugumuz il |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2014 Saat 01:38 |
Herkese merhaba iyi forumlar. Ben genelde telefondan giriyorum belki o yuzden bulamadim ama uyelerin il il ayrildigi bolum var mi? Yada boyle bir sey olsa karsilastigimiz zorluklarla ilgili yardimci olunur ve bakim, onarim vb. Konularda destek olurduk birbirmize. Iyi gunler
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İl il ayrı bölümlerimiz yok, ama kalabalık olan illerde arkadaşlar kendi aralarında konular açıp iletişime geçiyorlar, buluşmalar düzenleyip bir araya gelenler de var.
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her ilin il temsilcisi var mi?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yok Hocam bi kaç ilde temsilcimiz var.
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Keşke her il için olsa...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
İlerde temsilcilik vermek isteriz, Zaten karşılık beklemiyoruz, Benim düşüncem, Peugeot severleri toplayacak, Organize edecek, İlini canlandıracak, bizleri tanıştıracak yeni il üyelerine her zaman bir forum kadar yakın olmak isterim tabiki :)
Serkan abi? Mütabıkmıyız :)))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Aynen Aziz, gönül işi zaten bu temsilcilik işi, aynı ilde arkadaşların buluşup kaynaşmasına vesile olmak yeter bize Düzenleyen Serkan - 17 Mayıs 2014 Saat 12:43 |
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Ben muglada yasiyorum ama etrafimda danisacagim kimse yok forumdan kurcalaya kurcalaya bir seyler ogreniyorum. En basit film cektirme isini bile yaptiracak yer bulamiyorun
|
|
![]() |
|
Haklısınız Muğla forumda pek aktif bir şehir değil.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bursa'da da pek aktiflik kalmamış Serkan Abi :( Arkadaşları toplamaya çalışacağım eskisi gibi bakalım ne olacak..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Her zaman destekçiniz.
![]() |
|
![]() |
|
Aynen :) hele bulundugum ilce yatagan da peugeot hic aktif degil. Internetten araştırıyorum oyle sanayiye gidiyorum :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |