![]() |
|
İlk araç 206 gti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leow ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Saat 52 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Saat 34 Dakika önce Saat 19:13 |
Merhabalar arkadaşlar, ilk arabam olarak pejo 206 gti 2001 almayı planlıyorum. Yıllardır aktif olarak istanbul trafiğinde her markadan araç kullandım ancak 206 gti kullanma şansına erişince arabaya aşık oldum. Kullandığım arkadaştan aracı yakın zamanda satın alacağım ve araç hakkında sizden bilgi ve tavsiye almak istiyorum. Aracın durumun kaput değişen, araç komple boyalı onun dışında her şeyi orjinal. 226 Bin KM de safkan benzinli LPG değmemiş, sadece torpido üzerinde olan bilgi ekranının flat soketi kopuk ve hiç bir yerde bulamadı yurtiçi ve yurt dışı dahil. Genel olarak sakin sürüş yapan birisiyim ama ara sıra gazlama yapmak hoşuma gidiyor. Araç hakkında yakıt tüketimi, yedek parça v.b konular hakkında bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |