![]() |
|
206 1.6 xs 17" rc jant için fikirleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
06emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2014 Saat 22:40 |
||
Arkadaşlarım kardeşlerim bu konuda yardımınıza ihtiyacım var 206 1.6 xs aracım için 17 rc jant takmayı düşünüyorum sizce nasıl olur çok zorlarmı arabayı kullanan fikri olan arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim lastiklerde 205 40 17 olacak şekilde bi arkadaşım satıyo 2 aylık jant lastik 1000 tl ye vercek sizce almalımıyım
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jantlar orjinal rc mi fiyat iyiymiş
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Burakla aynı fikirdeyim . Eğer jantlar orjinalse iyi fiyat
|
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
1.4 olsa belki yorar ama 1.6 aracı yoracağını sanmıyorum, çok şık duracağı da kesin.
|
|||
![]() |
|||
06emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
206 1.4 aracımda 1 yıldır takılı pek yorduğunu sanmıyorum.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
önermiyorum ben kendi şahsıma orjinal olmayan rc jantı pek iyi şeyler duymadım yinede karar sizin fiyat da çok bence orjinal olmayan rc için
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
jant + lastık normalde replıka bır RC jant alsan en az 700 - 800 TL koy lastık parasını 1000 TL yı geçıyor ancak bır araştırın yınede ıkınc el ıçın rısklı fıyat 2 aylık jant takımını satma sebebınıde sormayı unutmayın.Yormasına bısey dıyemem o ne açıdan sorduğunuza bağlı yakıt artıcak konfor duşcek orası kesın ama ön takım vs gıbı olaylardan bahsedıyorsan sıkıntı olmaz dıkkatlı kullanımda uzun vadede ancak zararı olur.Sonuç olarak görüntü iyileşicek diğer durumlar ıçın çok can sıkıcı bır şey olmaz ama orjınal ölçülerdekı durumu beklememk gerekıyor zaten .
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |