![]() |
|
Kater delindi Airbag açıldı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2008 Saat 13:06 |
Arkadaşlar dün belediyemizin açık bıraktığı logar'da arabanın altını bıraktım.
Karter delindi + airbag açıldı böyle bir olay başına gelen var mı? veya masrafının ne kadar olacağını tahmin edebilen+ aracın altına saç koruma? araç 106 quık.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karter tamır oluyor sorun dııl aırbag 400 500 ytl arası cıkması kardesım gecmıs olsun...
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Eywallah sağolasın serhat abi.
|
|
![]() |
|
aoc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Airbag tamiri de yapılıyor, içine sinerse yaptır ;)
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Haydii.Tam talihsizlik desene..Araç çalışır durumdamıydı..Nasıl patladı airbag hayret..Geçmiş olsun..Çıkma airbag araştırırız..Hatta nette vardı bitane..
|
|
![]() |
|
Bende anlamadım nasıl patladı altı çarpınca herhalde onun etkisiyle açıldı diye tahmin ediyorum duman oldu arabanın içi. Eywallah sinan sağolasın.
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
http://www.sahibinden.com/tatlioglu_airbagWQQaXQQ10482554WQQpXQQdisplayitem
Kardeşim bu linke tıkla.Burda her markaya göre airbag mevcut..
|
|
![]() |
|
Allah razı olsun kardeşim ilgine teşekkürler. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sac korumada 130 ytl felan .
gecmıs olsun emın |
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun..
Airbag'in ateşlemesi bunun gibi darbeler sonucu olur ve açar airbag'i..
Karteri heryerde yaptırabilirsin ama airbag için kartal sanayi de airbagci yusuf ustaydı sanırım o tamirde yapıo bi kez gidip görmüştüm çok ta sağlam oluo orjinal gibi istersen bi fiyat alabilirsin..
|
|
![]() |
|
Sağolun arkadaşlar karteri bir halledelimde hemen arkasından airbagin çözümüne bakcaz sac'da mutlaka lazımmış önemsememiştim ama anlamaış oldum buda iyi bir ders oldu bana:(
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
kardeşim geçmiş olsun bence aracındaki tüm masrafı faturalandırıp belediyeyi mahkemeye ver çok büyük bi ihmal bence..
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
Eyw. Sağol. Bu ülkede insanlar ölürken ihmalsizlikten bişey olmuyorda bizim karter gitmiş airbag gitmiş kimin umrunda olurki?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |