![]() |
|
98 106xr teyp montajı ve tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2015 Saat 19:11 |
Arkadaşlar Merhaba,
Aracımda hala fabrikasyon teyibi duruyor. yeni teyp alsam soket yapısı uyar mı yoksa kesip biçme işlemi yapmak gerekir mi? fazla bir bütçem yok bir teyp ve 4 hoparlör alacağım, daha önce 106 ya bu tip işlemler yapanlarınn tavsiyesini bekliyorum
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teybın soketının ucuna araçtan gelen sokete uygun bir soket bulup yine teyp çıkışlarından gelen kabloları araçtan gelen soketın ilgili yerlerine göre dizayn edip yaparsanız kesme biçme yapmanıza gerek kalmaz.Aksi halde teyp kutusundan iki soketli kablo çıksa ve araçtan gelen sokete uysa bile bağlantı şeklinin yanlış olması yüksek.Dediğim gibi soket dizaynı yaparsanız olur yapamazsanız kesme biçme yapmaktan başka çare yok bunuda kesme yaparken araçtan gelen soketleri tamamen kesmeden yoketmeden sıyırma yöntemiyle yapmanız yararınızadır.Yakın zamanda kendi aracıma teyp hoparlör bağlantısı yaptım sormak ıstedığını başka birşey olursa cevaplarım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
![]() ![]() ![]() ![]() |
cevap için sağolun, ya aslında 30 TL verip işin ustasına yaptırmak isterim uğraşmaktansa ama ne zaman bir ustaya gitsem, bana mı denk geliyor bilmiyorum aracın biyerine zarar veriyor, artık çoğu işi kendim yapmaya başladım :) Söküp bakmak lazım diyorsunuz heralde özetle..
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Rica ederim.O sorun hepimizde var malesef bazılarının dikkatsiz davranışları adamın canını sıkabiliyor, var illa öyle tipler.Asıl konuya gelicek olursak bu işlerden anlamıyorsanız riske girmeyin derim ustasına bırakın yanlız teyp ve hoparlör montajı için o dediğiniz fiyat zor işin içine bide kapı döşemelerinin sökülmesi ve kablo tesisatı çekilmesi girerse fiyat katlanır gider.30 TL den yapıcak varsa bu işlemleri bencede uğraşmanın alemi yok ozaman yaptırın derim.Tabi insanın kendi yaptığı işte daha tatlıdır orası başka.Eliniz yatkınsa uğraşın takıldığınız bir yer olursa yazın burdan yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapı döşemelerine gerek yok zaten biliyosunuz, alttaki ceplikleri sökmek yeter önde ve arkalarda hoparlör tesisatları hazır durumda, montaj fiyatı da 30 TL civarı biliyorum.. Evet elim yatkın sayılır, bir keresinde benzin pompasını değiştirdim, yanlış anlaşılmasın şamandıra ile beraber değil, şamandıra içinden pompayı çıkartıp yenisi ile değiştirdim :) Duruma göre bir bakayım işte :) Teyp ne tavsiye edersiniz
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
106 da evet ceplikleri sökünce yetiyor hoparlör bağlantısı için 206 gibi değil.Kablo tesisatı varsa bide işiniz kolay teybi bağlayıp geçiceksiniz teyp bağlantısıda çok zor değil gerçekten eliniz yatkınsa zorlanmadan halledersiniz anladığım kadarıyla sizde kendiniz uğraşmayı seviyorsunuz.
Benım konumu inceleyin mutlaka işinize yarar kendı yaptığım işmeleri daha önce paylaşmıştım.Ama elektronik ile ilgili ön bilginiz yoksa profesyonelden destek almalısınız. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=40027&title=sony-dsxa35u-teyp-soketi-hakkindamontaj-yapildi Düzenleyen samet206 - 23 Eylül 2015 Saat 18:39 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |