![]() |
|
106 için tampon ve far arası ölçüler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2015 Saat 08:25 |
merhaba arkadaşlar belki yeri değil ama 106 aracı olan arkadaşlara sormak istiyorum admin gökhan kardeşimde biliyordur eski kasa aracımı yeni tipe çeviriyorumda ön tamponu çamurlukları flan fiberden yaptım ama şuanda söyle bir durum var tamponu uzun yaptım sanırım elimde başka 106 tamponu flan olmadığından yeni model resimlere bakarak yaptım çamurluklarıda farların oyuntusuna göre yaptım sorunum şu iki far arasındaki kulaklar varya onların birbiri arasındaki mesafe kaç santim birde tamponun kulaklarının uç kısımlardan ölçüldüğünde kaç cantim aradaki fark o lağzım dodikten dışarda kalıyo biraz tampon çamurluktan taşıyor ona göre kısaltma ypıcam araca ölçüsünü genişliğini bilen varmı
|
|
change
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konu gerekli bölüme taşınmıştır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sağol soner inş. ölçüler hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır bir sıkıntım bu kaldı 150 tl ye ön paneli siteden aldım farlar çıkma içi karartma yapıldığından 2 el far satan biyerden aldım 50 liraya 2 sini ayaklar sağlam sadece camını silikonla yapıştırmışlar açtıkları için kaput amblem iptali olmuş quıksılverden çıkma 40 tl tampon ve çamurluklar 20 tl fiber malzeme yedi işçilik benden kesip kaynatmak göçükleri düzeltmek benden :) renk sarı zaten komple kazıdığımdan aracı boyanacak dodge sarısı aldım hazır 2 litre 1 litre eşit oranda karıştırılmış mor sarı beyaz sedef aldım sarıya metalik rengi vermesi için hafif simli gibi ışıkta parlıyor boya sedef olduğundan sarının rengi değişmiyor boya malzemeleri 230 tl tuttu bütün maliyet 500 şuanda tampon ölçülerinden sora kaporta biticek macunlama işlemine geçicem sora boyama daha sorada aç kapa egsoz yaptım dişlisi üzerinde egsoz için kullanılmış motor bulmak kalıyor onlardan sora koltuk döşemesi bitmek üzere dikiyorum akşamları onlarıda cam fitili gerek ön kapılara ve aracım biticek :) resim atmayı öğreneyim onlarıda koyucam buraya :D
|
|
change
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hayırlısı serdar inşallah en kısa sürede projen biter hatta aşamalarını çekiyorsundur umarım :) foto yükleme işi en kolayı
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
çekiyorum tabiki bi arkadaşta yaparken benide çekebilse iyi olurdu ama neyse ben aracın resimlerini çekiyorum bolbol en kısa sürede paylaşıcam orjinal eski tip çamurluklar üzerinde kesip biçip fiber yaptım biraz uğraştırdı ama seviyorum uğraşmayı hiçbir eski parçası çöğe çıkmadı hepsini değerlendirdim soran olursa orjinal parçaları hala araç üzerinde diyebilirim çekinmeden :D
|
|
change
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
bursada olan arkadaşlar varsa kırılan çatlayan tamponlarına tamir yaparım plastik yadafiber farketmez hobi artık eskiden bursada pusula otomotivin sahibiydim ortakla anlaşamayınca kapadık ayrıldık benim gibi kendi uğraşmayı seven arkadaşlar yardımcı olurum cumartesi günleri ürünlü mahallesinde evim bu ara tofaşçı arkadaşlar çok geliyor izmir işi uzun tampon yaptırmaya :)
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |