![]() |
|
Ses Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlanda yazanlardan anladığım kadarıyla Crossover ve Twitter lar malesef yok. 50 TL ne yazık etmişsin. Componentler tek başına işe yaramaz diyebilirim. Ön ve arkalara component koyman yeterli olur belki ama onlar içinde anfi takman gerekecek. Anfiyide taktıkdan sonra bir tek bas kalacakki onuda koyman o kadar masrafdan sonra kaçınılmaz olur.
|
|
![]() |
|
onlere bı kıckerları koycam arkalara 13 cm tıvıterlı kolon alacagım bugun ve edıson anfi alacagım bu kıckerları sadece bas versın dıye aldım on kapılarda twıter var zaten arkada 13 luklerınde ustunde olacak anfiyide baglagım mı bakacaz :)))
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-jameson-amp-2960-amfi-4-kanal-500-watt-55138010/detay/
sadece bir takım kıcker mıd 16 ve 13 cm kolon baglamak için anfi alıyorum sızce hangisini almalıyım maddı yat bu kadar oldugu için bunlar arası tercıh :)))
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
2 side 1 düzeye kadar iş görür ama öle aman aman bi performans ekleme bunlardan ısınınca kesme yapabilir bence
|
|
![]() |
|
ya sadece 16lık mıd ve 13 luk normal kolon baglamak ıcın ısıyorum ya sadece
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
ben sadece olabilecekleri söylüyorum çalıştırır hertürlü ama öle bişe olursa neden olsugunu bilmiş olurusun bunların yerine 2 el daha düzgün bişeler alabilirsin ama seçim senin bu anfilerin 2 side çalıştırır senin midleri
|
|
![]() |
|
vallaha 50tl anca verebilirim :))) ikinci el ne bulacagım kı o paralara:)))
|
|
![]() |
|
buna 50 verirsin düzgün bişeylerin 2 elinede 100 verirsin
ama 2 almanın riskleri var tamir görmüş olabilir çıkışlarda parazit olabilir gibi gibi |
|
![]() |
|
zaten oyle ccok bir sey yapmıyacagım güzel ses için istiyorum fazlada yuklenmıyecegım için yeter gıbı dusunuyoru 2 el de fazla guven olmuyor kapalı kutu sonucta :(((
|
|
![]() |
|
o anfiler işinin görür o zaman
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |