![]() |
|
307 ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 13:51 |
arabam 2004 model 1.6 benzin 307...4 ay önce aracıma öncedende kullandığım anfi ve wooferımı bağlattım ve aküyü sıfırladı(4 ayın sonunda
![]() Not:Anfide bir problem yok test edildi. |
|
![]() |
|
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu cevap yazıcak yahu :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot ve citroen de teyibe kontakdan hat gelmiyor dedi.......
ne alaka abi ya.. bende 306 var.. kontağı açarsam çalışıyor teyp.... sana bunu kim dedi ise halt etmiş... o kadar araç değiştirdim ben ve tesisat hastasıyım.. her araca tesisatı çekip ...teyp lerimi özellikle kontağa bağlatmıştım.. ilk kez 306 böyle bir şey yapmadım....çünki her şey fabrikadan çıktığı gibi hattı felan çekiliydi .. bana sadece teybimi bağlamak kaldı ... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
senin sıkıntın biraz profesyonel bir usta gerektiriyor, fikri olan yardımcı olacaktır. tesisat işinden pek anlamam (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
şuda olabilir acaba kontaktan hat vardıda.. daha önceden o hattı iptal edip.. direkt aküdenmi yaptılar ?? oda olabilir .. aracın ilk sahibi senmisin ?? ikinci elmi almıştın ?? sen bi güzel tesisatçıya git direkt kontağa bağlat... bence.. nolur nolmaz..
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Redtazz a katılıyorum direk kontağa bağlat iyi olur ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Bende aracımı aldıktan sonra müzik sistemimi kontağa bağlattım,kontak açık olunca dinleyebiliyorum,ki benim bağlattığım yer sordu direk kontağa mı bağlı olsun diye,bence anlayan birine danış derim..
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
o 3 dk için endişelenmene gerek yokki.!
zaten kontağı kapattığında anfiye giden akım kesiliyo. Kesme biçme işlemi yapılmadan benim tesisat bu şekilde bağlandı |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
kontaga baglanamama gibi bişey yok güzel bi ustaya gidersen her türlü baglar kontaga şuana kadar 205 1,6 gti reno 5 h100 106 xr hepsinede kontakdan baglandı onu sana diyen muhtemelen ugraşmak istememiştir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır kontak kapandığında akü 3 dk boyunca sürekli akım yoluuyor süre bittiği zaman akım duruyor.Ölçüdüler yanımda cihazlar ile gördüm bende çatpat anlarım ki kendileride dedi 3 dk sonra akü devreden çıkıyor diye. Ya iyi bir ustaya git diyosunuzda Ankara/Yenimahallede ErGaziye gittim ankaralılar bilir 15 yıllık dükkan ama tabi güvenilmiyormuş anladım:).
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |