![]() |
|
Akü lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 22:03 |
Değerli dostlar 306 ses sistemimi bağlarken kontak anahtarı açık olmadığı zaman teybe enerji gitmesin böylece amfi tetikleme almayıp herhangi bir akü bitmesine engel olabilmek için kontağın A moduna bağladım bu vesile ile akü lambam araç çalışmadığı zaman teyp dinlerken yanıyor bunun herhangi bir vesile ile ateşleme yada vb sistemleri devredemidir yani herhangi bir suretle bu pozisyonda iken araca herhangi bir zararı olurmu sormak öğrenmek isterim
![]() Düzenleyen insomnia - 08 Nisan 2011 Saat 22:05 |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende aynı şekılde baglatmıstım ama akü lambası falan yanmıyordu yanlış banlantı olabılır yanmaması lazım
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
kitapçığındada yazıyor üstat |
|
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kesınlıkle yanması dogrudur. bendede aynı sekılde yanıyor. teybın calısması ıcın anahtarı bır kademe cevırmek gerekıyor. bu durumda herhangı bırsey olacagını sanmıyorum. bende acık sekılde cok bekledım. dıger butun elektrıklı aksamların calısması ıcın kontagı bu kademeye almak gerekıyor. ama kontak dısı elektrık alınırsa teyp kesıntısız calısır tabıkı...
|
|
![]() |
|
Benim aracımda da teyp aynı şekilde bağlanmış ve o şekilde uzun süreler teyp dinledim ama amplifikatör ve subwoofer yok. Amplifikatör ve subwoofer sistemleri daha fazla elektrik çeker. Bu pozisyondayken uzun süre teyp dinlerseniz akünüz zayıflar. Teyp sisteminin kontağa bağlı olması iyidir ama aracı çalıştırmadan uzun süre teyp dinlemenizi tavsiye etmem. Özellikle yüksek seste müzik dinleyeceğiniz zaman aracı çalıştırıp rolantide bekleterek dinleyin müziği. |
|
![]() |
|
![]() [/QUOTE] Benim aracımda da teyp aynı şekilde bağlanmış ve o şekilde uzun süreler teyp dinledim ama amplifikatör ve subwoofer yok. Amplifikatör ve subwoofer sistemleri daha fazla elektrik çeker. Bu pozisyondayken uzun süre teyp dinlerseniz akünüz zayıflar. Teyp sisteminin kontağa bağlı olması iyidir ama aracı çalıştırmadan uzun süre teyp dinlemenizi tavsiye etmem. Özellikle yüksek seste müzik dinleyeceğiniz zaman aracı çalıştırıp rolantide bekleterek dinleyin müziği. [/QUOTE] aynen vampir gibi emiyor alpina S12 çift bobin |
|
|
![]() |
|
teşekkürler cecoli üstat aynen bir kademe çevirince bütün elektrik sistemlerini kontrol edebiliyorsun merak ettiğim bununla beraber motorda beyin ateşleme imblozer vs gibi sistemlerde devrede oluyormu acaba |
|
|
![]() |
|
@ ınsomnıa = bence o tarz sıstemler kontagı acınca devreye gırmesı lazım. kontagı acmak motoru calısır hale getırmek demektır... ama bız kontagı acmamıs oluyoruz o durumda.
|
|
![]() |
|
Katılıyorum sadece emin olmak istedim desteğin için teşekkürler |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |