![]() |
|
206+ (plus) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 16:02 |
Merhaba arkadaşlar, Peugeot 407 sahibiyim.
Geçen hafta nişanlıma 206+ 1.4 benzinli aldım istanbuldan 2011 model 5000 km de. İstanbul'dan Adana'ya getirene kadar 6000 km oldu zaten :) Araç kullanılmamış İstanbul'dan Adana'ya gidene kadar son gaz basmama rağmen 90-100 ü geçemedi Ankara'dan sonra motor kendine geldi 140-150 oturdu. Dün servise götürdüm bakım için ve çok yakıt tüketiyor bu araba onun bilgisini almak için. Bakıma gerek yok dediler 13.000 km de getirin dediler. Yakıt için ise motoru açmamı bir süre devirli kullanmamı ondan sonra yakıt tüketiminin azalacağını söylediler. Tüp konusuna gelince tüp taktıranların yorumlarını merak ediyorum. Ben de taktırsam mı?
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı araçtan bende de mecvut. İlk 2 hafta benzinde kullandığımda 32-35kr civarında yakıyordum. LPG taktırdıktan sonra 23 kuruşlara kadar inebildim. Performansda herhangi bir kayıp göremedim(Tüpü taktırdığımda yağ-filtre değişimi yaptırmıştım, belki de ondandır)
LPG'nin dezavantajı bagaj hacminde oluyor. Bagajımız ufak, stepnemiz dışarıda. Tüpü dışarıya taktırmak istediğimde atiker bayisi 300TL fazladan fiyat çıkartmıştı, mecburen bagaj içerisine 32 litrelik tanktan taktırdım.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Yapılan km ve ne kadar kullanacağınıza bağlı bence LPG.
Eğer mevcutta yoksa sonradan taktırmak isteidğinizde nerden baksanız 1500tl bir kit. Birde onun yıllık ek bakımları fln olacak. Bunu kullandığınız sürece karşılayacak ve üstüne çıkacaksanız hemen taktırın derim. |
|
![]() |
|
dgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
araca motora zarar verdiği peugeot motorlarının kaldıramadığı veya ileride beyinde sorun çıkarttığını söyledi peugeot da çalışan bir arkadaşım. siz ne düşünüyorsuunz?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın kullanım şekline göre taktırılmalı bence.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Taktıran arkadaşlar hangi marka tavsiye etmekte?
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Herkes kendi taktırdığını bilir. Ben wentgas taktırdım 1150tl. çekişte hafif düşme olsa da tüketim 20-22 kuruşlara kadar düştü. tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg iyi bir ustanın elinden geçerse çok sağlıklı kesinlikle tavsiye ederim.Uzun yolda 18 kuruşa kadar düşmekte yakıt tüketimi,ancak bildiğim kadarıyla 70 bin km de üst kapat açılıyormuş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |