![]() |
|
peugeot ön 2 disk ve sıfır fren balataları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2011 Saat 22:26 |
![]() 2 çift balata ise hiç acılmamış sıfırdır
komple 100liraya vericem Düzenleyen 106_arts - 28 Mart 2011 Saat 00:08 |
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım kendını tanıtırsan yakın cevreden yada ıhtıyacı olan bırı sana ulasacaktır.
dısklerın ve balataların markası nedır.aracta abs varmıdır Düzenleyen masumserseri - 27 Mart 2011 Saat 22:31 |
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım nerede oldugunuda yazmamıssın. profılıne ıl-ılce bılgını gırersen hem bızlerde rahatca gormus oluruz...
bu arada hayırlı satıslarrr
|
|
![]() |
|
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Hocam aracın modeli nedir tam olarak?Abs var mı?Fren diski ve balataların markasını öğrenebilir miyim?Eğer uygun olursa almayı düşünüyorum.
|
|
Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
![]() |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ben ankarada oturuyorum ama su an şehir dışındayım.
ayrıca normal nıckım 106arts idi ordan giremedıgım için ve hiçbir forum yöneticisine ulaşamadıgım için (pm atmama ragmen) 106_arts aldım 3-4 senelik üyeyim. Düzenleyen 106_arts - 27 Mart 2011 Saat 23:57 |
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
abs olamayan araca uymaz farkı bu. |
|
|
|
![]() |
|
uymazda neye göre uymaz farkı nedir onu sordum_?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
okadarını bende bılmıyorum fakat dısk alırken parcacı soruyor abs varmı yokmu dıye bende senın gıbı sordum fakat uymaz dedı
|
|
|
|
![]() |
|
ben 4 tane 206 değiştirdim bu ılk 206ımdaydı 1.6 16v abs olup olmadıgından emin değilim ama bana hiç soran olmadı abs lımı dıye abs okuyucusu poryada olur dıye bılıyorum ben
|
|
![]() |
|
resim ekledim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
markası ney dıskle balatanın bunlarıda belırtırsen satısın daha hızlı olacaktır
|
|
|
|
![]() |
|
TRW MARKA BUNLAR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
hayırlı satıslar o zaman fakat fıyat olarak pahalı yazmıssın belırteyım.satısını hızlandırmak edına sıfır fıyat al,ona gore fıyat ver derım ben
|
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
2 disk 2 çift balata ne kadar olabılırkı zaten balatalar paketınde hiç takılmadı diskler ise cok az kullanıldı
bu arada diskin abs ile bi alakası yokmuş bugun öğrendım serviste
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bazı modellerde dısklerın capları farklı olabılıyor. bırde yıne bazı modellerde havalandırmalı dıskler olmayabılıyor. buna dıkkat etmek lazım...
|
|
![]() |
|
günceLLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Güncel le birlikte hayırlı satışlar diyelim.
|
|
![]() |
|
GÜNCELLLLLLLLLLL
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |