![]() |
|
206 jant muhabbetini cozemedim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2015 Saat 22:57 |
S.a arkadaslar 206 aracima hep modifiye yapmak istiyorum ama ses sistemine para harcamaktan hep arac orjinal kaldi. Simdi jantlardan baslayayim diyorum.ama gel gelelim peder kafami karistiriyor.kendisi araba tamircisi 17 jant takayim diyorum. Bana dedikleri su konforu on takimi unut bazen gormedim cukurlara sert giriyorum. O girdigin cukurlara o jantlarla gir janti.kirar lastigi keser atarsin dedi.ayrica araca 4 5 kisi bindiginde surtecek gidemezsin dedi. Hergun yanimdaki jantciya 17 18 taktiranlar var geri gelip eski orjinal jantlarini geri taktiriyor kimisi memnun degil kimiside janti kirmis oyle gelmis diyor. Bnmde kafam karisiyor 17 jantda cok guzel duruyor namussuz =) sizin gorusleriniz nedir kullananlar neder ? Ayrica yayda degistirmek gerekiyormu ?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2.0 motor hacminin altında olan 206 lara öncelikle 17 jant bende tavsiye etmem.Aracı yorucak çünkü orası kesin.Bakıyorum 1.4 motor 5 kapı 206 adam 17 jant koymuş tamam güzel ama o aracın işi o değil o zaman gidip o jantı kaldırabilecek bir 206 alıcaksın.1.4 motor 206 ya bence 15 bilemedin 16 en fazla.Neyse jant orjinal olursa, kalite spor yay vs kullanılırsa, uygun lastık ölçüleri dikkata alınırsa sürtme olmaz ayrıca sürtme yapmaması için metod var torsiyon sertleştiriliyor.Çukurlara falan tabi sert girilirse yanak dar olamsından dolayı 17 jantın kırılma ihtimali var hele bu replika jantlarda daha yüksek bir ihtimal.Neyse fazla uzatmıyım lafı bence zaten kafanda bu kadar soru işareti varsa takma 17 jant.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Belki bu konu hakkında 50 ye konu var.
17 jant arabanın kasasınıda kasıyor, konforuda yok ediyor, daha da fazla yaktırıyor. jantta öyle kolay kolay kırılmaz lastiğide yarmaz o abartı en fazla lastik balon yapıyor onuda düzgün kullanırsan bir problem olmaz. konfor bozulması ve yakıt artması haricinde lastiğin yarılması, balon yapması jant kırılması, ön takım ve torsiyon dağıtma herşey senin elinde.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |