![]() |
|
206 için jant seçimi için yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||||
![]() |
||||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
buda benim arac. 4 cm fk yay var önlerde, arkalarda 4-5 cm civarı indi. 5 kişi (ortalama kişi ağırlığı 80kg) bindik, tümsek falan geçtim çamurluğa sürtme falan olmadı. zaten orj pejo jantı alırsan bi sorun olmaz 15, 16 da.
![]() Düzenleyen berko - 31 Mart 2009 Saat 13:16 |
||||
![]() |
||||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|||
bu arada bizim dediğim cm ler arabayı yayın ne kadar düşürdüğünü gösterir. 4 cm lik yay aracı 4 cm yere yaklaştırır öle hesapla.
|
||||
![]() |
||||
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|||
Böyle giderse senin jantları ben alıcam hakan :) sık dişini arabanın borcunun bitmesine 1,5 yıl kaldı :)
|
||||
![]() |
||||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|||
Ben tutayım o zaman abi jantları, az kalmış
![]() ![]() ![]() |
||||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||||
![]() |
||||
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|||
tut tabi ya sen yenıden 206 alır ona takarsın yada ben senden satın alırım :)
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|||
Aslında bu jantların ofset oranı ET15 yani 106 ve 306 ya cuk diye oturur ama 206 da biraz dışarıda kalır resimlerden de gördüğünüz gibi bakarsın 306 ıma takadabilirim. Bakalım hayırlısı...
|
||||
Hakan GÖKDEMİR
||||
![]() |
||||
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
|||
http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/goodyear/fr_auswahl.pl sana yardımcı olabilecek bir link, ben buradan beğenmiştim, herkes faydalanabilir ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
PŞŞŞTTT Hakan 306 takarsan fiyat düşer ona göre :)
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|||
Yükselir abi
![]() |
||||
Hakan GÖKDEMİR
||||
![]() |
||||
|||
Abi şimdi 2.el sen 306.'ya takarsan 3. el olucak ama :)
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|||
Olmaz Olmaz
![]() |
||||
Hakan GÖKDEMİR
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |