![]() |
|
Yeni Yılınız Kutlu Olsun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2013 Saat 08:28 |
Sağlık, mutluluk, başarı dolu ve herşeyin gönlünüzce olacağı bir yıl diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.
Tüm Türkiye' nin yeni yılı kutlu olsun. Peugeot Türkiye Fun Club Düzenleyen GökhaN - 02 Ocak 2014 Saat 12:08 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni yılın sağlık ,mutluluk,huzur ve başarı getirmesini dilerim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Tüm p.t ailesinin yeni yılını kutlarım nice mutlu yıllara hep birlikte
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür eder, hep birlikte nice senelere mutlu huzurlu ve bol kazançlı girmemizi dilerim.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Minareden atlarım yeni yılınızı kutlarım :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Teşekkürler herkese sağlıklı,mutlu ve huzurlu yeni bir yıl olması dileğiyle...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Zaman zaman 13'ün uğursuzluğunu yaşasak ta acısıyla tatlısıyla sevdiklerimizle beraber bir yılı daha geride bıraktık..2014 yılı tüm dünyaya, ülkemize, insanlığa barış, sağlık, mutluluk getirmesi dileğiyle..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yeni yılda herkese, sağlık,mutluluk,huzur ve bol kazanç dilerim.
|
|
![]() |
|
gkhn016 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: BURSA yıldırım Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Tüm herkese yeni yılda bol kazanç, sağlık, huzur dolu sevdiklerinizle mutlu bir yıl dilerim..!
|
|
16 U 1987
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Benim için dünü bugünden ya da bugünü yarından ayıran bir özellik yok
ama insanoğlu tatlı bir telaş içinde. Değer veren ve önemseyenler
herkesin yeni yılını kutlarım. Her geçen gün farklı bişiler getirse de
bunun iyi yönde olmasını temenni ederim.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
amin diyorum
ve başlıyorum 13 ün hayatımdaki etkilerine 13 ocak doğdum 13 eylül sünnet oldum 13 mart askere gittim 13 ağustos babamı kaybettim heralde en güzeli de 13 mart 2013 de 307 pejo mu aldım saat tam 00:00 da 2014 e wc de girmeyi planlıyorum bu sene hersene farklı ortamlarda girdik hiçde ortamın etkisi olmadı girdiğimiz yıla bakalım 2014 nasıl olacak ![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mutlu yillar herkese.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
En başta sağlığın olduğu, gönlünüze göre geçireceğiniz bir yıl diliyorum..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Geç olmasın güç olmasın diyerekten Bol Peugeotturkey li yıllar diliyorum
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |