![]() |
|
ßlue Lion jant değişimi karar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 Saat 21:05 |
Arkadaşlar yeni jant düşünüyorum peugeot replika buldum hafif baya 16 inç 205 diye ebatı başlıyor sizce nasıl ?Yoksa aramaya devam mı?
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jant çok güzel.. ama 15 tavsiye ederim.. lastikte 185 yada 195 tavsiye ederim... aracın 1,4 85 bg.. hem aracını yorarsın hemde yakıtın artar...
|
|
![]() |
|
Janlar çok güzel görünüyor ama ersin arkadaşımıza aynen katılıyorum. Benim aracım 206 1.6 LPG en uygun lastik ebatı 195/45/16 ve bu lastik ebatına uygun ince 5 kollu, hafif alaşımlı jant alacağım. Düzenleyen mustiii - 01 Temmuz 2011 Saat 23:20 |
|
![]() |
|
bencede 15 derim ama tercih senin 16 takıcaksanda replika yerine orjinal al. böylelikle aracını üzmezsin
saygılar |
|
![]() |
|
1000 tl fiyat verdiler lastik ile jantlara 15 ile 16 elime aldım hemen hemen aynı gibi ağırlıkları |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |