![]() |
|
Başbuğ ATATÜRK'ÜN, T.C. No ve Nüfus Bilgileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2013 Saat 18:08 |
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaziantep Şahinbey nüfüsuna neden kayıtlı acaba bir bilgi varmı ?
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Bende Araştırıyorum Tam 6 Yıl Oldu! T.C. Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'ne, 6 Yıl İçerisinde 30'dan Fazla Mail Atmak Suretiyle Benzer Bir Kaç Soru Yönelttim, Cevaplandığı Takdirde Anılan Konu Başlığı Altında Paylaşacağım. Son Maili Bugün Attım. Esenlikler Dilerim! |
|
![]() |
|
Ne kadar doğru bilmiyorum ama
|
|
![]() |
|
Tarihte, TÜRKİYE Ve Dünyada Fethedilememiş Tek Şehir MALATYA İlimizdir!
Esenlikler Dilerim!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |