![]() |
|
206+ yaptırsam mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaramaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2012 Saat 06:57 |
merhaba arkadaşlar boyacı ile anlaştım ama hala kararsızım 206+ arka tamponu ile on tamponunu arabanın rengine boyatsam güzel durumu araba grı reng yorumlarınız bekliyorum yardımlarınız için şimdiden saolun
|
|
![]() |
|
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok hoş durur bence
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede güzel durur.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Arkadasim caddy almis, ozellikle boyasiz tamponlu, dedim niye govde rengi boyali almadin?
Parka ufak tefek surtuyorsun boya kalkiyor plastik en guzeli cizik carik belli etmiyor surekli boyatmak ister tamponu sonra dedi... |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
bende arkadaşlara katılıyorum güzel durur.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
yaramaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
saolun bakalım anlaştım boyacıyla bayramdan sonra boyucaklar nasıl olduğunu gösteririm :)
|
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Ben farklı bir açıdan bakacağım. Aracın piyasası 19-22 hatta 23 leri bulan bir aralıkta. Bence sağıyla soluyla oynamak için biraz fazla bir araç. İlla yapmak istiyorsan çıkma tampon al onlarla yap istediğini en azından orjinal parçaların durmuş olur.
|
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |