![]() |
|
206+ aldım hiç birşey bilmyrm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scepter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2012 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 Saat 20:24 |
iyi akşam dün 206+ 1.4 hdi urban move aldık 0 km bu arbanın iyi ve kötü yanları nelerdır yol bilgisayarı var mı
küçük araba oldugu için virajlarda savurumu viraja kaçla girilmeli klima açıkken motor hararet yapar mı yol bilgisayarı var mı Eger yoksa yapilmasi gerekenler nelerdir varsa hangi özellikleri var arabanın usb fln girişi var mı sonradan hız sabitleyici eklenır mi yıllık bakımları ne kdr yardımcı olursanız sevinirim herkese teşşekkürler
|
|
![]() |
|
scepter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2012 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilen yok mu ya acil lazım araba salı günü gelcek :( şimdi olsa bakarım
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Araciniz hayirli olsun. Neden acele ettiginizi anlayamadim. Doyasiya gezin tozun tadini cikartin. Araci teslim alirken araci ikinci el alirmis gibi her tarafina bakmadan almayin. Zaten sorularinizin bir cogunun cevaplarini araci alinca kendiniz kesfederek bulacaksiniz.
|
|
![]() |
|
teşşekkür ederim ben almadım annem kendıne almıs ben yoktum arabada salı günü gelcek şimdi merak içinde kaldım internette bazılarında yol bilgisayarı var yazıyo bazılarında yok ama aynı model urban move hdi 1.4
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yoksa bile bunu bir kayip olarak gormeyin. Sonradan takmaya calisirsiniz, calistikca olmaz, sonunda olur ve aracinizi daha cok sevmis olursunuz
![]() Bu forumdan cok sey ogrenebilirsiniz, forum da sizden. Uzun bir yolculuk olacaksa eger her yeni uyenin yaptigi gibi kendinizi tanitan bir baslik acmanizi rica ederim. Imzamdaki linkten detayli bilgilere ulasabilirsiniz. Düzenleyen koliva - 05 Ağustos 2012 Saat 20:56 |
|
![]() |
|
engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
yaklaşık iki senedir 206 plus comfort modeli kullanıyorum araçla 20000 km yol yaptım bence bu araca göre yol tutuşu iyi ayrıca hızı fazla hissettirmiyor. benim araçta bagajda ve torpido da aydınlatma yok bu durum çok saçma ayrıca aracın orjinal teyp ve kolonları berbart. bunun haricinde araç hiç bir sıkıntı çıkarmadı. iç ve dış dizayn olarak bence gayet iyi. aracın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
|
|
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
|
![]() |
|
engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
ayrıca klima açıkken hararet yapmaz , bakım da ben 340 yaptırdım. aracın orj ses sisteminden bir şey bekleme
|
|
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Araçla beraber kullanım kılavuzu gelir.Orada araçla ilgili bilmen gereken çoğu şey yazar.Yol bilgisarı mevcutsa hangi tuşla ne yapabileceğin de yazar.
|
|
![]() |
|
teşekkür edrim
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kaldirim calismasinda bizim internet kablosunu koparmislar nete giremiyorum siz aklinizda ne varsa ozelden yazin ben en kisa zamanda cevaplarim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |