![]() |
|
Peugeot 206+ 1.4 Hdi VS Grande Punto 1.3 Mjet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir arkadaşım aldı puntoyu geriye bir ay içinde sattı.valla bana dediği arabaya oturunca arka koltuktakilrin kafası tavana deyiyomuş çünki ön koltuğa oturan adam sürüşüne göre ayarlayınca koltuğu arkada çok kısa bir mesafe kalıyomuş ve arka koltuğa oturan komple kaymak zorunda kalınca beli eğilmediğinden kafası tavana deyiyomuş.ayrıca biraz fazla savuruyor dedi.tabi ben hiç kullanmadım ama dediği buydu.ikisinide sür ondan sonra karar ver derim bende.
|
|
![]() |
|
Abi bende aynı dertten müzdarip. siz 307 ye bindiğiniz için rahatsınız ama ben 206+ sığmıyorum arkam kapalı. 4 kişi bineceğimiz zaman ben zor sürüyom arabayı
|
|
![]() |
|
207 lerde kronik klima motorunun içeriye aşırı ses vermesi ve şanzıman sorunu var.Yetkili servis çalışanının söylediği sözler bunlar.Yol tutuşu olarak pejo 206+ lar puntodan çok daha iyi.
|
|
![]() |
|
Yol tutuşuna kesinlikle katılıyorum. Punto ile denemedim ama 1ton 206+ ile her zaman 70kmh hızla savurmadan döndüğüm virajı 1300kg corca c ile 60la zor zapt ettim arabanın ön ayrı arkası aynı oynar oldu birde opellerin yol tutuşu iyi derler. Bana kalırsa opel almanyada en rezil araba ama türkiyede iyi bir konumda.
İllaki her arabada kronik sorunlar var. 207 nin yeni kasaları biraz daha düzeltildi gibime geilyor sorun yaşayan duymadım. 206+ bir çok açıdan iyi envy donanımlısı baya sağlam ama işte ara model ilerde parça sıkıntısı olacak. aksesuar sıkıntılı. Allah sonumuzu hayır etsin. Alacak arkadaşlara ekonomi ve performans açısından şiddetle tavsiye ederim. |
|
![]() |
|
207 lerdeki klima motoru ve şanzıman sorunu aynen devam ediyor hiçbir düzeltme yok.Hatta öyleki otomatik vitesi yokuşta geri kaçırıyormuş.
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
rahat geniş partner dururken napcan abi sen 207 yi :) |
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
Arada bır duzeltme yapayım abıcım bazı otomatık vıtes denılen araclar otomatık vıtes olmayabılıyor. Mesela toyota mmt bır otomatık degıldır mısal 207 lerde bulunan 2tronıc bır otomatık vıtes degıldır. Bu sanzumanlar bıldıgın duz vıtesın otomatık debrıyajlısıdır bu yuzden rampada gerı kacar normaldır... Ona bakarsan ben passat fsı kullandım oda kaydırıyordu... 207 nın AL4 otomatık sanzumanlısının gerı pek kaydıracagını sanmam sahsen. dıger 206 306 307 406 vs dekı aynı sanzuman ![]() Düzenleyen CeCoLi - 07 Kasım 2011 Saat 11:42 |
|
![]() |
|
Servisin yalancısıyım cecoli kardeş.
![]() |
|
![]() |
|
B-Devi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Kesinlikle Punto. Emin olun her yönden ağır basar.
|
|
Ateş Kırmızı 306 XT
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Ben 206+ Al Derim :))
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |