![]() |
|
kalorifer sürekli calısıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2014 Saat 10:58 |
merhabalar 2000 model 106 quicksilver aracım var benim sorunum şu kalorifer devir ayarı 0 da bile olsa sanki 1 konumundaymış gibi çalışıyor ayar tusunu cok hafif sol yapınca yani 0 ın az bişey soluna cevirince duruyor bırakınca gene baslıyor ben bunun için ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz tesekkürler şimdiden
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0-1 bölgesinde pislik -oksitlenme -kısadevre falan var sanırım. Açılıp güzelce temizlenmesi ve gerekenlerin yapılması lazım.
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ön tarafı kendim sökebilirmiyim araştırdım ama bulamadım hiç bi yerde nasıl sökülebilecegini bu forumda bi konu vardı ondada resimler gözükmüyor yoksa benmi göremiyorum anlamadım
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynı sorun bendede var, gizli kronik mi diye düşündürmüyor değil
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
i
![]() |
|
![]() |
|
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
ön tarafı tors anahtar takımınız varsa rahatlıkla sökebilirsiniz. bende sökmüştüm
http://peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=93
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
cok tesekkur ederim hafta sonu bakacagım
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Benim 106'da da aynı sorun vardı, sorun mu bilmiyorum tabi :) devir saatinin yerine duvar saati koyan mühendis onuda inceden inceden çalışsın ben böyle istiyorum deyip yapmış olabilir :D byx kullanıcı adı olan üyemiz sabri abinin de 106'sına bakmıştım ondada aynı şekilde inceden inceden çalışıyordu sordum o da bulamamış sebebini :) bence fazla kafa yorma kardeşim yazın en soğuğa al kışın sıcağa al hava çıkan yerlerin düğmelerini kapat falan hiç boşuna uğraşma sökmeyle takmayla baksana bütün hepsinde aynı :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
evet aslında tam olarak 1. seviyede calısmıyor cok ufak ufak dönüyor sesini hissediyorum dedim acaba giderken rüzgardan mı dönüyor dururkende dönüyor namussuz :D
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Bence hiç takma kafana :) hava durumuna göre ayarla :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |