![]() |
|
Michelin mi Continental mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 11:02 |
herkese hayırlı günler arkadaşlar.
2008 model 207 Trendy aracım var. aracın üzerinde fabrika çıkışı good year lastikler var.2007 senesine ait. diş derinlikleri iyi. ama 6 senelik lastik. ön sağ da biraz çatlaklar var. mukavemeti gitmiştir heralde. yağmurda tutunması nasıl pek deneme şansım olmadı. lastik alma düşüncem var.michelin ve continental dan birisini alacağım nasipse. 185/65/15 lastik ebatlarım. michelin 4 lastik 560 TL continental 4 lastik 520 TL hangisini tavsiye edersiniz? ***petlas-starmaxx-toyo-bridgestone-lassa-hankook tavsiyeleri omazsa iyi olur.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikiside kendini ispatlamış markalar pek fark yaratcağını sanmam ama ben michelin den yanayım.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle michelin derim.. Ancak son zamanlarda adını duyuran yerli üretim petlas lastiklerine de bir göz atın derim..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
mıchelıncıdım amma takı contıyı kullanıyasaya kadar:) contınental derim..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
isseymiyake ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
Bence Michelin ... (Ben pek kullanmadım ama Lassa'yı da metheden çok duydum,bilginiz olsun araştırın derim)
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
senelerdir michelin ps2 kullanıyorum "aha şimdi patladık" dediğim bir çok durumdan kurtardı beni o açıdan micheline bir saygım var
![]() |
|
![]() |
|
KorhanAtaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KorhanAtaman
10 kuruş fazla olsun Michelin olsun hocam :) Şuan aracım yok ama daha önce devamlı michelin kullandım gerçekten mükemmel.Çünkü belli bir kalitesi ve standartı olan bir lastik markası.
Düzenleyen atamannn - 13 Haziran 2013 Saat 22:20 |
|
Çok Basit Şekilde Popüler Olabilirsiniz Ama Kalite Başka Bir Meseledir...
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
michelin
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
valla bence internette araştır derim birde senin lastikten beklentin nedir sessiz yol tutuşu frenleme vb gibi bunada bakmak lazım
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
farketmez ikiside iyi marka ama mıchelın derim bende.tek sevmedığım yani lastık yanakları zamanla çatlamalar yapabiliyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Michelinde Continental de kullanmış biri olarak;
Michelin i tavsiye ederim hem sesi az hem yumuşaktır. Continental daha sert ve daha fazla ses yapar. 65 yanak kullanacağın için Michelin'den şaşma.
Düzenleyen GökhaN - 14 Haziran 2013 Saat 08:41 |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
CONTİ CEC 5
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar.
lastik olayını cuma günü tatlıya bağladık. 4 adet Michelin Energy Saver aldım.Biraz tuzlu oldu ama değdi bana kalırsa. toplam 580 TL ye aldım.Lastik 2013 yılının 11. haftasında üretilmiş. Taze lastik. İlk iş elime bir tanesini almak oldu. Ben daha önce Bridgestone-Goodyear-Toyo ve Kumho kullanmış birisi olarak bu kadar yumuşak bir lastik görmedim.Lastiğin üzerindeki etikette Yağışlı havalarda A; yakıtta ise C seviyesinde gösteriyor.Ayrıca yol sesi de bariz şekilde azaldı. Michelin diğer lastiklere göre biraz tuzlu ama inanın buna değiyor.
|
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
bunu okuduktan sonra bende alacam mıchelin :=) bu arada kar lastiği önemlimi markası_?
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |