![]() |
|
michelin ps2 vs ps3 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 13:34 |
selam arkadaşlar uzun süredir memnuniyetle kullandığım "205-50-r17" pilot sport2 leri değiştirme zamanım yaklaştı, bende fiyatlara bakarken "225-45-r17" lerin fiyatlarının daha uygun olduğunu farkettim (sebebini bilmiyorum), ayrıca michelin ps3 diye bir model daha çıkartmış ve iddiaya göre ps2 den daha gelişmiş bir lastikmiş bu zira bu ps3 te ps2 den daha ucuz (bunun sebebini bilen kimse yok)
sonuç olarak **lastik ebadını 205-50 den 225-45 e düşürmeli miyim + ları - leri neler olur ? **ps2 den ps3 e geçmeli miyim fikirleriniz nelerdir ? janlar orijinal xsi jantı ![]() ![]() Taille : 6.5x17 Entraxe : 4x108 Déport : ET31 Taille Pneu : 205 / 50 R 17 Autre : non chaînable şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
+ yol tutuş, fren
- konfor, yakıt
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla yakıt için feragat eden yerlerimiz yalama olduğu için problem yok biraz daha ederiz artık ken :) ayrıca hiçbir zaman konfor arayan biri olmamışımdır oda sorun değil
ps3 içinse bugün bir araç üstünde rastladım ve lastik ps2 den daha yumuşak ayrıca yağmur kanallarıda daha geniş çok ilginç bir olay var bu ps3 te ama dur bakalım lastikten anlayan biri çıkar aydınlatır bizi elbet
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
artik ps2 uretmiyorlar bulmasi zor ondan fiyati yuksek olabilir ben pe2 kullaniyordum michelin sitesinde mevcut gozuksede hicbir yerde benim lastik olculerinin yenisi yok elinde kalada ps3 fiyatindan pahali istiyor bende ps3 aldim iyi lastik
pe2 ye gore daha oval yere basan taban bolgesi daha az pe2 daha koseli ve genis duruyordu
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anladım cerci bakalım fiyat olarak cazip olduğundan ps3 alıcaz gibi, birde yeni aklıma geldi lastikleri 225 45 e dönünce stepneyide 225-45 yapmamız gerekicek mi? yoksa stepnede 205-50 idare eder mi ?
|
|
![]() |
|
up
|
|
![]() |
|
ups...
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
stepneyi surekli kullanmiyacak oldugundan hic gerek yok
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
teşekkürler cerci bakalım eğer indirim falan alırsam onuda yenilerim olmadı dediğin gibi stepnede 205 50 devam ederim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |