![]() |
|
206 Plaka Lambası Uygulaması(LED) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2011 Saat 17:58 |
Gündüz farından artta kalan şerit ledi plaka aydınlatmalarında kullanmayı düşünüyorum. Aracı sarı ışıktan kurtarmaya çalışıyorum :D Hiç hoşuma gitmiyor. Uygulamayı en yakın zmanda tamamlayıp resimleri paylaşacağım.Birde ön çamurluk üstündeki sarı yanan lambalar yerinede led kullanıp sürekli yanar hale getirmeyi planlıyorum.Sürekli yanacak sadece sinyal verdiğimizde yanıp sönecek.
...I LoVe My PuG... |
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emre plaka lambasını şerit yapma sakın çok kötü oluyor hatta okadar göz alıyor ki plaka bile belli olmuyor. içeri gizleyebilirsen güzel ama gizleyemezsen hiç uğraşma.
ledli park lambalarından al çok güzel oluyor;
![]() sinyallerin sürekli yanmasını istiyorsan nasıl yapılır bölümünde detaylı bilgi var oradan bakarak çok rahat ve sorunsuz yapabilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Abi gizlemek değil direk o ampul yuvasını elime alıcam içini açıcam ampulu çıkartıcam. Daha içini görmedim bi bakıymda, ona göre lehimini yaparım zeminini oluştururum silikon çeker kapatırım diye düşünüyorum.Dıştan yapıştırmıcam yani:)
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende diyorum ki içinde dipsiz ampul var. üzeri 5 ledli olan dipsiz ampuller var 8-10 tl ye. onlardan al direk tak. tek ledli alma zayıf kalıyor 5 ledli al plakayla beraber arkayı komple aydınlatır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ha evet abi biliyorum dediklerini ama benim parklarda onlardan var 4 ledli smd led. benim bu kullanacaklarım kadar ışık veremezler. uğraşmamak açısından olablr ama zaman çok zaten uğraşalım emek harcayalım arabaya. o zaman daha kıymetli olur :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |