![]() |
|
Yapılabilirmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 02:52 |
Merhaba ustadlar aracımda bulunan açık hava filitresinin sesi mükemmel yanlız birazcık özentilikte olsa çuf çuflayan filitrelerde var ben hem güzel bir ses hemde güzel bir çuf sesi istiyorum çok şey istiyorum belki ama konuya dönersek;
Şimdi motordan çıkan boruya bi Y boru taksak bi tarafına elimde bulunan hava filitreisni bi tarafınada çuf çufu koymak istiyorum yapılabilrmi ki yapılır ama sonuçları + mı - mi olur yakıt yönünden yada motora hasarı yönünden Yorumlarınızı bekliyorum Saygılar... |
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O cuflama sesı ya gercek blow off tarafından turbolu araclarda uretılebılır yada elektronık blow off alacaksın hıc ugrasmayacaksın :))
Baska bır mumkunu yok..
Ek bılgı = Cuflama sesı emısle degıl turbonun bastıgı basınclı havanın blow off denılen valf tarafından dısarı salınırken kı cıkardıgı sestır. Bu noktada atmosferık makınede boyle bır durum elde edılemez... Elektronık takmaktan baska sansın yok.
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yapılamaz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
turbosuz bir araçtan ya da yeteri kadar yüklü olmayan bir araçtan blow off sesi çıkartmak gülünç olur şahsi fikrim, maskara ederler adamı ;)
|
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Katılıyorum
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
arabanızla pek oynamanızı tavsiye etmem. her yapacağınız ve arabanızı zorlayacağınız hareket size + değil - olarak dönecek.
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Yorum lar için herkese teşekkür ederim arkadaşlar
|
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende yaptırmak istedim ama her sene muayene sıkntısı oldugu için sök tak bile 400 lıra tutuyor artı kesip biçme işlemi var.
Konyada da var bu işin ehli biri var kendi connetinde var guzelde ses veriyor bi araştr derim.
Düzenleyen Engin Tepe - 21 Haziran 2011 Saat 12:00 |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim...
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |