![]() |
|
206 Jant seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2011 Saat 21:31 |
Cümleten herkese selamlar.
Arkadaslar aracımda 14" orjinal teneke jantlar war ve üzerinde michelin enerji lastikleri war. Aracımda bi tek jant eksik. Sizce kaç inc ve nasıl bi lastik almalı. Lastik yanaklarının boyutu ne olmalı???
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15'lik öneririm. Ölçü de 185-55-15 veya 195-50-15 olur.
Önerim Sirocco modeli, orijinal Peugeot jantı ![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peki bunların satıldığı bir yeri bilen veya önerebilecek olan var mı sitede olabilir
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Servisten getirtebiliyosunuz.
|
|
![]() |
|
berkayın soylemıs oldugu scırocco 206 ya cok yakısır. fakat lastık olarak konfor ıstıyorsan 185 55 15 almalısın. ama gorunum daha ıyı olsun dersen 195 50 15 daha ıyı olur. cunku yanak farkından 50 15 daha sert olur...
bırde alacagın jant 25-30 arasında ofsetlı olmalıdır. bunu sakın unutma
|
|
![]() |
|
Berkayın Dediği Jant Çok Güzel Fakat Pek Bulunmuyor Malesef Bende Çok Aradım Bulduklarım Ya Kazalı Araçtan Çıkma Yada Araba Parası İstiyorlar Takımına :((
|
|
![]() |
|
15'' kış lastiklerim olmasa satardım ama kış lastikleri çöpe gitsin istemiyorum..
|
|
![]() |
|
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
Bu jantlardan buldum da ateş pahası yaa. Ya sırf lastiklerim yeni die jant almak istemiorum ama arabaya baktıkca içim kan ağlıo valla kapaklarla görünce :S
|
|
![]() |
|
206 aracımda 15 o.z superturismo wrc kullanıyorum.195/50/15 ebatında çok çok çok memnunum.
|
|
![]() |
|
ajjj35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
bende istiyorum ama lastiklerim yeni ve 14'' jant olmazmı bunlara.
|
|
2006 PEUGEOT 206 HDİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |