![]() |
|
307 HDİ sw almak istedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 22:24 |
slm. arkadaşlar ! n'olur bana yardımcı olaurmusunuz lütfen. 307 DİZEL SW ALMAK İSTEDİM VE BİRİSİ 2004 85.000 KM, ÖN SAĞ ÇAMURLUK VE SAĞ KAPI BOYALI OLAN ARACINI 18.500 TL YE VERİYOR... DİYELİM Kİ BAŞKA PROBLEM OLMAZSA 4 LASTİK YENİ 1500 TL.LİK CANTLI BU ARACA NE DERSİNİZ. HAYATIMDA HİÇ ARABAM OLMADI LÜTFEN BANA YARDIM EDER MİSİNİZ. TŞKKR.LER
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 2004 model 206 HDI SW var.Çok memnunum.
|
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin bence kaportaya çok takılma ana podye şase direkler güzelse kapı çamurluk değişmesi ve boya bence çok önemli değil önemli olan masraflı arızası olmasın ben orjinal araba almıştım 1 yıl bindim arızalarını tamir edeede bitiremedim sattım sonra 5 parça değişmiş ama mekaniği iyi araba aldım tabi özürü vardiye ucuza aldım hiç masraf açmadı çok rahat ettim bence iyi düşün kaporta yapıldıysa masraf açmaz yara açan mekaniktir hayırlısı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |