![]() |
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR 2003 Model |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
neo2400 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2010 Konum: Gebze-Tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2010 Saat 21:10 |
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR 2003 Model....
Herkese selamlar,
2 ay kadar önce arabamı satın aldım ve hemen temel bakıma soktum.Bugün de fren disklerimle ilgili sorunumdan dolayı bakıma soktum ve özel servis eksozumun kurumlandığını ve değişmesi gerektiğini söyledi fiyatınıda 185 TL Sizce bu fiyat normalmi ?
Ayrıca kronik olan sinyal kolu bendede mevcut...Acaba yeni yol bilgisayarlı taksam yol bilgisayarı devreye girermi? Cruise kontrol ne kadara malolur?Korna arasıra çalıyor ve sanırım bi arıza sözkonusu bunun için masrafım ne olur ?
Bunula ilgili İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir yer varmıdır ? UYgun fiyatlı olacak, işçiliği sağlam tanıdıklarınız için tavsiyelerinizi bekliyorum...
İlginiz için teşekkür eder saygılarımı sunarım.
|
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Selamlar hoşgeldiniz.
Cruise control u buradan bir arkadaşımız serviste 150 TL ye taktırmıştı. Diğer konular hakkında 307 kullanan arkadaşlarımız cevap vereceklerdir. |
||
![]() |
||
neo2400 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2010 Konum: Gebze-Tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
|
Özel servistemi yoksa yetkilidemi ? İlginiz için teşekkür ederim. |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
servıste soylenen parçaların fıyatlarını bırde peugeot efe ve onder otodan fıyat konusnda yardım almanızı önerırım
|
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Öncelikle aracınız ve üyeliğiniz hayırlı olsun, burda birçok soruya ve soruna çözüm bulabileceğiniz gibi geçen süre içinde keyif de alacağınızdan şüpheniz olmasın. Bir ay öncesine kadar 1.4 HDİ 307 kullanmış biri olarak eğer bakımına dikkat ederseniz keyif alacağınız bir araba olduğunu söyleyeyim.Diğer sorunlarla karşılaşmadım ama ama korna arızası ve sinyal kolu sorunu kronik Pejo sorunlarından. Ben de bizzat yaşadım. Önce soketleri ve kolu bir kontrol etmekte fayda var. Sprey sıktırın. Uzun bir süre idare ediyor ama kaçınılmaz bir sonuç olarak müdahale edilmesi gerekebiliyor. Servisteki arkadaşım bunun "Com 2000" kolundan kaynaklanabildiğini söylemişti, eğer iş o boyuta varırsa korna da çalmaz olur ve bu size 500-600 tl ye patlayabilir (serviste) Dışarıda fiyat bariz farkediyor tabi. Sorunsuz ve kazasız-belasız günler dileğiyle.
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
Önceliklle değerli yorumunuz için teşekkür etmeliyim. Ben aracımdan dediğiniz üzere gayet memnunum hliyle ufak tefek sorunlar gözümüzde çok büyüyor belkide dahada büyük bi sorunun olmasını böylelikle engellemiş oluyoruz. Sitede bi arkadaşın sinyal kolunu yol bilgisayarlısı ile değiştiğini okumuştum. Efe peugeot dada sanırım uygun fiyatlı olduğunu sanıyorum ayrıca kendileride montajını yapıyorlar sanırım . Bilgi verielerse sevinirim.
|
||
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
selamlar
bostancı oto sanayi sitesinde bir çıkmacı,
hem com 2000'lere hemde arızalı com 2000'leri tamir etmeye 150 tl istiyordu.
yani cebinizden bir şekilde 150 tl çıkacak.
bence sizdeki arızalı com 2000'i vererek oradan yol bilgisayarlı com2000 almaya çalışın.
ayrıca serviste de yol bilgisayarının aktif olması için pc ye bağlatılıp yazılım güncellemesi olması gerekmekte.
bunun malesef standart bir ücreti yok.
20 tl ye yapanda var , 100 tl ye yapanda.
kolay gelsin
|
||
![]() |
||
|
Sizi donanım haber forumdan hatırlıyorum. Hatta sizin önerinizle Bostancı akın lastikten 4 adet lastikde almıştım Nokian marka Bunun için ayrıca teşekkürlerimi ileteyim öncelikle :) Bu çıkmacı Otelin alt tarafında kalan çıkmacılarmı oluyor ?
Teşekkürler.
|
||
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
ben teşekkür ederim.
neresi olduğunu pek hatırlayamadım ama gebzeden geleceğinizi varsayıyorum.
bostancı köprüsüne gelmeden (yani kavşağa) yine e5 üzerinde bostancı köprüsüne 200 mt kala sağa yani yan yola sapın.(electroworld açıldı ,onun önünden)
sağa saptığınız zaman tekrar sağa sapıp sanayi sitesini sol tarafınıza alarak atlas copco ya da kosifler binasına gelmeden sola dönün. (sola dönerken sağ tarafınızda pert arabaları göreceksiniz)
sola döndüğünüzde hemen solda peugeot servisini göreceksiniz.sanırım o yoldan düz devam ediyorsunuz.
yolun sağ tarafında 2 katlı bir dükkan var. alt katı yolun altında kalıyor dükkanın.
bahsettiğim çıkmacı üst katında. ya giriş oluyor ya da bir kaç basamak çıkıyorsunuz.
pek iyi tarif edemedim sanırım
![]() |
||
![]() |
||
|
Dediğin yerdeki pert araçların olduğu yeri hatırladım :) Sanırım oradanda bulurum bulamazsam yine size yazarım artık :) İlgine teşekkürler ;)
|
||
|
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
bostancı sanayi çıkmacılar cenneti gibi bi yer var sadece pug çıkmacısı. individual arkadaşımızın tarif ettiği yeri geçince tam hatırlamıyorum ama 2. sokaktan sola dönünce girceğiniz sokağın (sanayinin içine giden sokak) sonunda solda pug çıkmacısı var. Orda olmasa bile individual arkadaşımızın tarif ettiği yerin olduğu sokakta bulursun. Egzos konusuna gelince 185 fiyat normal olması lazım. Tam hatırlamıyorum ama benimkinede kurum bağlamış yakında değişmesi gerekebilir dediler 2 sene önce, gittim aynı paraya otto spor susturucu aldım bağırmıyor ama görüntüyü çok güzelleştiriyor. sanayide daha ucuza bulursun standart egzosu, herhangi bir egzoscuda da taktırırsın. Düzenleyen berko - 10 Şubat 2010 Saat 01:21 |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim. Kurum bağlaması yakıt sarfiyatında etki gösterirmi ? Araç çekişine bi etkisi varmıdır ?
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
nasıl ? memnun musun ?
ben 25000 km yaptım. 1mm aşınma var sadece Düzenleyen individual - 10 Şubat 2010 Saat 22:16 |
||
![]() |
||
|
Şu an için bi sıkıntım yok...Bi ara balans problemim oldu lastikleri garantiden değişeceklerde ben vakit bulup gidemiyorum.Onun haricinde gayet memnunum ve bundan sonra kullanacağım lastikte Nokian marka lastik olacaktır...Satıcı Hakan bey çok ilgili,samimi ve bilgili biri...
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |