![]() |
|
xenon seçimi ....! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2009 Saat 14:26 |
merhaba arkadaşlar aracıma xenon alıcam aşağıdaki linkleri buldum monza marka nasıl kullanan varmı? yada moda car prolice diye bi marka daha var arasındaki fark nedir? ne kadara taktırırım ?
yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar..:) 1) http://www.speedstoretuning.com/pinfo.asp?pid=2588 2) http://www.speedstoretuning.com/pinfo.asp?pid=3205 Düzenleyen HakanGokdemir - 10 Ağustos 2009 Saat 15:12 |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk çıktığında mteclere bir ton para vermiştik. Daha sonra bu monzalar ne bileyim ıvır zıvır markalar var. 120 tl ye zenon kitleri var piyasada.
Ben monza kullandım bir sorunla karşılaşmadım. İlla zenonda marka aramayın. Made in china sorunsuz alın ve kullanın :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
moda car alma .
monza 6000 al |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
8000k alma 6000k alda markası farketmez ( hidkit, spacestar, monza vs. )
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
EYWALLAH YORUMLAR İÇİN 6000 K ALICAM NE KADARA TAKTIRIRIM BİDE ARIZA IŞIĞI YAKARSA NE YAPCAM ...:)
|
|
![]() |
|
monza yakmaz usta |
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
merhaba fatih benim elimde monzalar var ve hiç memnun değilim onları sis farlarına takacağım hatta o yüzden, peugeot bayisinden 350ytlye orijinal far takımı aldım gerçekten cok memnunum ve diğer arkadasların söylediği gibi 8000 deil 6000 almalısın eğer görünüşten cok emliyete önem veriyorsan...
|
|
![]() |
|
abı monzalar 8000 mı neden memnun dglsın ? servıste aldıgının markası kelvını ne ? |
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
benim eski monzalar 12000di emrahçım gerçekten mor görüyodum heryeri :D ama güzel gözüküyodu dışarıdan.. yeni aldıklarım 6000k ama markasını bilmiyorum, bakiim yarın yazarım kardesim..
|
|
![]() |
|
12000 göstermez tabı :D:D:D monza 6000 alacan super =)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
EMRAH VALLA MONZA ALMADIM UCUZA H.I.D. H7 6000 K DÜŞÜRDÜM ONU ALDIM BAKALIM BUGÜN YARIN TAKARIM HAYIRLISIYLA ÖNERİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR ..:)
|
|
![]() |
|
resımlerı gormek ısterız gece ve gunduz yanısını
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
haftaya kısmetse resimlerim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |