![]() |
|
206 Vites Topuzu (Beyaz) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 Saat 18:43 |
Arabayı aldığımda vites topuzu üzerindeki krom kaplamanın pek çok yerinde kavlamalar vardı ve kavlayan metalik görüntünün altından kırmızımsı bakır rengi ve beyaz zemin rengi görünüyordu çok çirkin bir görüntü oluşturuyordu. Vites topuzunu değiştirmeyi düşünüyordum 40 - 45 TL gibi fiyatlar söyledi servisler. Bugün ne yapsam diye düşünürken aklıma vites topuzu geldi. Üzerinde ki metalik görünümü ve altındaki bakır katmanını tamamen kazıdım. Altından beyaz zemin yani plastik kısım çıktı. Sıfır numara zımpara ile güzelce etrafını da zımparaladım ki maket bıçağı izleri kalmasın diye.
Son olarakta sayıların ve vites yönlerinin olduğu siyah yazıları kürdan ile kazıdım altından metalik renk çıktı. Fazla sözün kısası ortaya böyle bir çalışma çıktı. Karanlıkta çekim yaptığım için çok net olmayabilir resimler bir ara gündüz resimlerini de eklerim bakalım güzel olmuş mu? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman eline sağlık diyorum:))
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Teşekkü R ediyorum. :)) R yi vurguladım çünkü resimde R nin üzerine bir çöp gelmiş galiba :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
değişik duruyor.
ama eskisinden çok güzel olmuş bence. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Valla bencede eskisinden çok çoook güzel oldu en azından tek renk oldu :))) İçeride farklı oldu her yer siyah topuzun üstü beyaz dikkat çekiyor. :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
çocugun biri sarı yapmıştı. :D
o da güzel olmuştu :) |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
bende şu plastik plastik kara vites topuzumu değişebilsem:(
|
|
|
|
![]() |
|
Bence kıymetini bil siyah plastik topuzun :))) En azından kırmızı bakır yok altında. Ben ilk zamanlar yarımetal olacağına keşke siyah plastik olandan ametal olandan olsaydı diye düşünüyordum :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yok yok sakın sizinkiler çok daha hoş emin ol :)
bi sitede şunu buldum; ![]() 40TL (106 206 306 406 uyumlu) Düzenleyen erdal - 16 Ocak 2011 Saat 19:17 |
|
|
|
![]() |
|
resim çıkmıyor bi türlü adreste veremiyorum anlamadım.. neyse..
|
|
|
|
![]() |
|
hepsi peugeot nokta com da mı :)))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
evet nerden anladın?:)
|
|
|
|
![]() |
|
Daha önce başıma gelmişti de :))) Sponsor harici olduğundan galiba yasaklı kelime olarak tanımlanmış :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hımm anladım yasak elma :)) neyse özetle güzel bi vites topuzu bende düşünüyorum çıkma falan bulabilirsem daha ucuza mâl edebilirim bakalım..
|
|
|
|
![]() |
|
bak bi de şöyle ışıklı vites topuzları var gayet şık ama biraz pahalı..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aklıma geldi onlarda fakat gereksiz masraf yapmamak adına zaten mevcut topuzu kazıdım ben :))
Hem bu topuzu takınca şanzıman kendiliğinden 6 ileri vitesli oluyormuş :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
:)) her şanzıman için farklı modelleri var bizimki de mevcut.. ama dediğin gibi altı üstü vites topuzu bencede gereksiz i masraf katılıyorum..
Gönderilen mesajlarımdaki sayıya dikkat!!!!!!! :) Düzenleyen erdal - 16 Ocak 2011 Saat 19:42 |
|
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel çalışma olmuş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |