![]() |
|
205 1,9 GTİ elektrik tesisatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byrich05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: ÖGRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2011 Saat 10:30 |
arkadaslar mrb 205 1.9 gtı aracım var aracı aldıgımda çalısmıyrdu bi şeklde atşleme yaptırdk ama bnzn enjktörlerini devreye sokymyrm çeşitli elektrik şemlarına ulstm ama kafmı daha çok karıstrdı eger elnzde elektrk şeması varsa paylasa bilrsenz çok i olur yapcz dye aracı söktk kaldı öle i günler
|
|
RİCH
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forum kuralları gereği önce kendini tanıtmalısın, bunu geçtim şu yazdığından zerre kadar anlamadım, adam gibi yazsan?
|
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
byrich05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: ÖGRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
k.bakma arkadışım ben burak 205 1,9 gtı araım var elektrik tesisatı yok kesilmiş ve bana bunun şeması lazım eger elinizde şema şablon vs varsa verebilirseniz cok makbule gecer kolay gelsin
|
|
RİCH
|
|
![]() |
|
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8290&FID=52&PR=3&title=peugeot-trkiye-genel-forum-kurallar
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&FID=52&PR=3&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz bu iki linki oku, gereğini yap, ondan sonra sorularına cevap bulacaksın. |
|
206 Quik
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen öyle bu forum sadece danışma değil paylaşım ve yardımlaşma forumudur. önce kimsin nerdensin bileceğiz.sonra sorunlarınla alakalı muhakkak bir cevap bulacaksındır.
Düzenleyen forewer_fb - 22 Haziran 2011 Saat 11:03 |
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Cok dogru soyledın kardesım katılıyorum...
|
|
![]() |
|
arkadaşım benm zaten bişeyleri ögrenip sonra gitme gibi lüksüm yok emn olun bnde size yardmcı olacgımdr kaç gündr uyku uymuyorm tesisat çekiyrm k.bakmyn bn amasyadn katlıyrm adım burak
|
|
RİCH
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |