![]() |
|
HARARET SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaybey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2015 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2015 Saat 14:46 |
partner 2007 1,6 HDİ aracım rampada hararet 90 ın üzerine çıkıyor fan neredeyse 100 lerde açıyor ..?
başkalarına soruyorum bu tür sorunla pek karşılaşmadım acaba sorun nedir.?? Hararet artınca çekişde düşüyor ..? bu dik rampalarda oluyor..!!
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım hararet yükseldiğinde şişme yapıyormu buna bak şişen araç yığılır gitmez fan müşürünü değiştir termostatına baktır belki radyatörün hava yaptı bir sürü nedeni var bunun partner tepe var iş yerinde kullandığım geçen rampada çekmiyor hararet dediğin gibi yükseliyor ama fan genede açıyordu turbonun borusundaymış sorun delinmiş çekişten düşüyor rampada daha fazla hissettiriyor hortumu değiştirdim sorun kalmadı blki seninde problemin bu göster bi anlayana görmeden olmaz bu işler
|
|
change
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |