![]() |
|
206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 30> |
Yazar | |
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 21:02 |
![]() ![]() arkadaşlar 11 sayfalık yol bilgisayarı konum silinmiş... orda bu konuyla ilgilenen herkes için açıklayıcı bilgiler vardı.neyse....... 3 satır yol bilgisyarı ekranı satılıktır.ilgilenen özel msj yollayabilir. solma ekranı olan 307 ler,206 lar ve 206+ uyumludur. fiyat 220 tl dir. izmir içi elden teslim olur.burda çok ekran sattım ama arkadaşın biri konumu silmiş, 11 sayfalık bilgilendirme çöpte şuan.... fiyata ufak bir güncelleme geldi arkadaşlarım.
Düzenleyen Özgür - 10 Nisan 2016 Saat 16:45 |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sendekiler solmuyormu
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
206 ekranı solmaz. 307 lerin kristalleri problemli.206 ekranı ile 307 ekranı aynıdır soketine kadar. ama 206 ekranları kesinlikle solmaz.
eski 11 sayfalık konum silinmeseydi okurdunuz ama arkadaşın biri sağolsun silmiş... 307 sine sattığım arkadaşlar konumu görürse olumlu görüşlerini yazacaktır mutlaka. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
özgür abi benimde ara sıra gidiyor ama fiyatı benim bu problem için ayırabileceğimin çok üzerinde :)
bu şekilde devam edeceğim gibi gözüküyor :)
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bigün sanada ayarlarız metin kardeşim.çok solmuyor galiba seninki :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yazın çok sıkıntı yapıyor da kışın fazla sorun olmuyor. Yine de bütçe meselesi işte. Değiştirip kurtulmak lazım aslında.
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
hatırladım,konu niye silinmiş ki çok faydalıydı bence
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
11 sayfaydı. herkesin sorusuna cevap verilmişti. faydalı ve herkesin sıkıntılı oldugu bir konuydu. bir sürü zibil konu var. ama bu konu silinmiş işte.neyse diyecek bişeyde yok artık. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
dostum com 2000 varmı? benim 206 felinede sinyal kolunun ucunda tuş var ve bi işe yaramıyor. sence bu 3 satırı takınca anlık tüketimi v.s. gösterirmi yoksa yeniden com 2000 şartmı?
|
|
![]() |
|
@niyo,
Nedeni bilinmez ama pp2000 de kapalı olmasına rağmen 3 satır ekranı takınca ve düğmeyi yapınca yolbilgisayarı çalıştı. Ben yinede açtırdım pp2000de . Sizinde galiba açtırmanız lazım. O zaman tuş işe yarayacaktır. |
|
![]() |
|
Neden silindiğini bende anlamadım...
Özgür kardeşimizden bende bu ekranlardan aldım ve sağolsun kardeşimiz sayesinde solma problemi falan kalmadı. İnsan o ekrana bakıpda silik bir yazı görünce morali inanılmaz bozuluyor. İmkanı olanlar kesinlikle değiştirsin derim ben... |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Normalde benim aracımda düğme yoktu. Cüneyt usta nın yazılarını okudum dediklerini yaptım düğme çalışır hale geldi. Düğmeyi yaptığımda tek satır ekranım vardı. Düğme tek satır ekranda sadece dereceyi kısa zamanlı göstermeye yarıyordu.
3 satır ekranı aldım. kendim taktım. tarih saat güncelledim. Silecek kolundaki tuşa bastığımda yol bilgisayarı verilerini görmeye başladım. Yolda giderkende neyin nasıl çalıştığını öğrendim. uzun süre basılı tutunca sıfırlıyordu. CC kolunu taktırmak için gittiğimde usta ekranı gördü ve pp2000den baktığında veriler açık değil nasıl görüyorsun dedi. bende söyledim ben hiçi bişi yapmadım kendi çalıştı diye. Oda yanlış verilerdir bunlar ben sana açayım dedi. Aktif etti bir kaç özelliği daha vardı. Hız belirliyorsunuz o hızı aştığınızda uyarı veriyor fln. Dil seçenekelrinde türkçe bulamadık. o kadardı. Eski 206larda herhalde sistemi pp2000den açtırmak gerekiyor. Harmankaya yaptırdı individual arkadaşımızda ilk yaptıranlardan.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar ekran tarafımdan alınmıştır.Özgür Bey şimdiye kadar çok ekran temin etti forumdan arkadaşlara,bir sıkıntıyla karşılaşan görmedim,duymadım.Ekranınızda solma,siliklik v.s ile karşı karşıyasanız gönül rahatlığı ile Özgür beyle irtibata geçebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Özgür Sen Bizim Solmayan Üyemizsin...
Bunu maçlardaki marş gibi söyleyinnn. ![]() |
|
![]() |
|
sagolun dostlarım. :)
sizlere layık olmaya çalışıyorum. ![]() |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
ARKADAŞLAR BENDE DE ORJİNAL 206 EXECUTİVE DEN ÇIKMA 2 SATIR EKRAN VAR DERECE GÖSTERGELİ OLAN VE ORJİNAL CD ÇALAR VAR İSTEYEN OLURSA İKİSİNİ 400 YE VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
|
|
2008 PEUGEOT 206 SEDAN EXECUTIVE
|
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Özgür bey, PEUGEOT 206 X-DESİNG 2006 MODEL aracım için 3 satırlı ekran istiyorum. Aracıma uyacağını söylemiştiniz. Özel mesaj attım. Cevabınızı bekliyorum. |
|
![]() |
|
cevaplandı.kusura bakmayın bikaç gündür forumdan uzak kaldım. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
özel mesaj attım. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 30> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |