![]() |
|
106 motor sarsıntısı ve eksoz çıkışı patırtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
06fatih66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06fatih66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim yukleyemiyorum çok ugrstim olmadı
|
|
![]() |
|
SuleymanKaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SuleymanKaya
Aynı sorunu 206 1.4 16 v 90 bg aracımda sizinki kadar şiddettli olmasa da ben de yaşıyorum. Önerdiğiniz çözümü ben de deneyeceğim.
|
|
![]() |
|
06fatih66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06fatih66
Bu boğaz da bakgi dört sensor var ikisi arkada bunun biri rolanti sensoru diğeri potansiyelmetre yani gazkelebegi konum sensoru peki alttaki gıri renkte hava akiş sensorumu ve rolanti sensorunun karşısına düşen siyah soketli ve çıkardığınızda ucu bakır silindir şeklinde olan sensor nedir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06fatih66
Ayrıca arabamda statik dagilimli bobin bulunuyor yani ateslemeyi her gözden aynı anda yapıyor ecu krank ve eksantrik sensorlerinden aldığı bilgi ile bu ateslemenin sırasını belirliyor sorum krank sensoru altta volant dislisinin orda peki eksantrik sensoru nerede bu 106 araçta ve sensorun şekli nasıl.
Bilgi amaçlı yazıyorum bunu vuruntu sensoru motorun arka tarafında blok üzerinde ve dört pistonu tam ortalayacak hizada ortadan cıvata li şeklinde |
|
![]() |
|
example42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı example42
Merhaba Fatih Benim Aracımdada senin bahsetiğin konular mevcut. Ancak Tarif ettiğin olayı hala çözmüş degilim sizden ricam benimle iletisime geçebilirmisiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |