![]() |
|
acil yardım aracım atesleme yapmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç benzinli1.4 85000de
|
|
![]() |
|
senin aracın sübaplarında arıza var.kesinlikle silindir kapak açılıp revizyon gerekiyor.sübaplar arızalı iken kompresor oranı normal çıkar.
|
|
![]() |
|
arkadaşım aracında bobin arızası varmış tahminimce aynı şey yazın başımıza geldi bobini söküp takarken beyinde hasarlar oluşuyor yani sorun beyin diyorum...planet adlı bilgisayara bağlarsanız (yetkili bir servis de ve ustayla) ozaman anlaşılır...
|
|
![]() |
|
aracın beyni ankaraya gonderildi bakıcaklar problem varmı diye eger sorun orda degilse kapak acılacak herade...
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
İnş çok masraflı bişi çıkmaz..
|
|
![]() |
|
saolun sinsan bey ,servis 1000tlyı bulabilir dedi ama insallah bulmaz...
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun diyorum size beyinde problem varsa..
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
gecmıs olsun |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
saxo_vts_turbo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2008 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı saxo_vts_turbo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar öncelikle bir iki bişi yazayım
tevzi makarası distiribütörlü arabalarda olur peugeot grubu arabaların çoğunun ateşleme sistemi wated spark denilen bobinli sistem olduğundan böle bi parça yok
bobininiz arızalı değil sebebi 1 ile 3 - 2 ile 4 nolu silindirler aynı bobinden gelen yüksek akımla ateşlenir wasted sparkın mantığıda budur bu sebepten bobin de normal
sübaplarda bişi olmuş olsa yukarıda bi arkadaşımn dediği gibi normal çıkar dedi yanlış sübap açık kalırsa araba sıkıştırma yapamaz bu sebepten kompresyon sıfır çıkar arabanızın kompresyonu normal ise kapağı açtırmayınız
benzin pompasından olma ihtimali yok çünki çiğ benzin atıyo dediniz
sorun büyük ihtimalle beyinde ama diagnostiğe bağladıklarında normal çıkıp çıkmadığını anlamıyan servise ben bidaha arabamı götürmem buda ayrı bi konu
son olarak beyin geldikten sonra arabanın aküsünü değiştirin büyük ihtimalle düzelicektir
|
|
![]() |
|
beynin içinde bi parça yanmış arkadaşlar lanet sey tamirde olmuyormuş offf offf,çıkma bakıyorum artık yada yenisini takıcaz 1700 tlmis. |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Offf yaa şansızlık..
|
|
![]() |
|
benimde anlamadıgım madem beyinde bu derecede hasar vardı nasıl beyine yeni program atabiliyolardı arıza silebiliyorlardı diagnostik cihazla baglayabiliyolardı.ama napim inanmaktan baska care yok.lanet olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |