![]() |
|
v kayışından gelen cıyaklama sesi (çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı şekilde vıyak vıyak bagırıyodu gittim tamirciye 2 bilye değişti 60 60 60da işçilik 180 lira . 1 gün sonra yine aynı. tekrar git kayış değiştik 30 civarı ona verdim çakmamıydı neydi bilmiyorum pek umrumda değildi. 1 hafta sonra tekrar ötmeye başladı. daha saldım ugrasmadım. ilk 2 3 dakika ötüyor. hatta bu hafta duymadım bile düzeldi sanırım. havalar tam ısınınca muhakkak düzelir diye düşünüyorum
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla bende gittim neme gerekse motor dış sprey temizleyici aldım. sıktım. sonra biraz sildim. görüntü güzel. ama güzelim motor sesi harikulade iken birden ciyaklamalar basladı.sanırım o sıktığım sprey bir sekilde kayıslarda sese neden oldu. çok can sıkıcı napacam anlamadım. su mu tutsam kayışlara. güzelim aracın sesi sinir bozucu oldu inanınçözüüm nedir bilmiyorum.masraf etme niyetim yokkaş yapayım derken ciyaklama sesleri
|
|
![]() |
|
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
damla damla azcık su dök kayışa bişi kalmaz :) çok çok devam ederse birazcık pudrada iyi gelir . bendede vardı pudra çözdü ama bi süre sora gene başlayınca gergi rulmanı kayışı değiştirmiştim.
|
|
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
aynı sorun bende de vardı acayip sinir bozucu
orjinal kayış taktım ses kesildi fakat soğukken ilk marşta bi ciyaklıyor tekrar kesiliyor galiba gerginliği ile alakalı Düzenleyen gngburak - 14 Aralık 2012 Saat 14:27 |
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
arkadaslar o cik cik sesi aynısını bende de var. kayıştan değil benim sesim .rulmanın içine würthun yaglama spreylerinden sıktıım bir sure kesti sımdı yenıden basladı. ısınınca komple geçiyor. uzun suredi böyle kullanıyorum en kısa zamanda degıstırecegım fakat degıstrene kadar bana bır sıkıntı yaratırmı .?
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
msertkol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
İlk çalıştırmada bende de var. Motor soğukken yapıyor. 1 saat sonra tekrar marsa basarsam kesiyor. Sanırım kayış tam oturmuyor. Bi de bende alt koruma kapağı yok. Sanırım su falan da giriyor ve ilk çalıştırmada vik vik ötüyor.
Zararı yoksa duymazdan gelebilirim. Ama kayış bir gün kopar mı diye endişeleniyorum. |
|
307
2005 Model XR Otomatik 204500km - BRC Sıralı Sistem |
|
![]() |
|
nucro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Bu tarz bir sorunu da ben yasadım. aynı sekılde sogukken bir vıyıklama sesi ısınınca kayboluyor.
O esnada eski tip olan v kayıs gerdirme sistemini bütün rulmanları herseyı degiştirdim. kayıs gergisini yenı tıpe cevirdim. yok hala aynı 2-3 ay kadar bindim ve sorun bir yaz gunu patlak verdi. büyük kasnaktan kaynaklanıyordu krank üstündeki. ısıklarda beklerken kaputun altından dumanlar cıktıgını gorunce neler hıssettıgımı anlatamam. krank kasnagına bakın bi ustadım. balans varmı? kasnak iki parca ve arada vuruntuyu emsin diye kaucuk bolum var. zamanla bozuluyor sorun ondan olabilir. |
|
![]() |
|
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
motor mekaniğinde logolu orijinal kullanmakta fayda var
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Benim araçta geçen haftaki aşırı yağmurdan sonra oluşan ve motor devri ile artıp azalan ve bazen kısa süre kesilip yine başlayan cik cik sesi var. Herkes motora kuş kaçmış diye dalga geçiyor :)
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
ben de cok az bu ses..havalar sogunca aciga cikti... tamirci ye goturdum aksine ya ordada ses yapmadi isininca gidiyor.birsey olmaz dedi hayirlisi.
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
akt21895 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
s.a kardeşlerım bana dun aynısı oldu ben servıse goturdum v kayışı ve bılyelerden kaynaklı oldugu soylendı
maliyetı 300 tl sanayıye gıttım tanıdık yerlere onlarda peugeodan aldıgını soyledı parcaları yabancı degıldı usta bana servısde gıt yaptır dedı bızdede 250 tutuyor dedı 50 tl ıcın rısk alma garantı verıyor adamlar dedı hıc kendını yorma kardesım dedı servısde yaptır dedı arabam 3 4 cıkıcagını soyledı sızde benım gıbı yapın derım 40 50 den kacmayın kafanız rahat olsun allah kaza bela vermesın hayırlı gunler peugeot 508 !
|
|
![]() |
|
akt21895 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
eklemeyı unuttum zararı varmı dıyen arkadaşlara cevabım onuda sordum zararı varmıs ılerı zamanda tabı benım araba ıcın dıyorum arac yolda bırakır kalırsın ve cekıcıyle gelmek zorunda kalırsın motor arızası verıyodu ama ecoyu devre dısı bırakıp kendı kendıne devam edıyodu o ılerı bır surecde daha fazla sorunlar yaratacagını belırttıler
peugeot 508 2012 model 83 bın de
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |