![]() |
|
müjde motorine indirim... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne demek Hüseyin kardeşim teşekkür ederim, çok doğru şeylere değindin, toplu taşımayı kullanmayan bir ırkız, raylı sistemlere millet 1900 lülerin başında geçmişken biz 2000 lerde daha bir halt edemedik, altyapıdan kastım sadece yollar değildi, tabi ki bu yoğunluğu kaldıracak yolların da yapılması lazım ama insanların da bilinçlenmesi gerekiyor bir taraftan da.. Çıkmaz sokak gibi görünüyor malesef |
||
![]() |
||
|
Lpg de Düşer O zaman....
![]() |
||
![]() |
||
|
Hüseyinbu bilinçlenme konusunda sana gerçekten katılıyorum,hepimiz arabalarımızı seviyoruz evet ama bazı durumlarda araçlar çok mantıksız oluyor. Çektiğin çile seni arabadan soğutuyor, ben Maslak'ta çalışırken servisten bile nefret etmiştim. Bazen insanlar arabalarını kapının önünde bırakmayı bilmeli. Ama açıkça söyliyim,mazotun fiyatı 3 tl nin altında olsa ben arabadan aşağı inmem :)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben gideceğim yerin durumuna bakıyorum. önce otobüsle gidip gelsem nekadar para harcarım sonra aracımlak gitsem nekadar harcarım ona göre toplu taşıma yada kendi aracımı tercih ediyorum. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
15dakkalık yerede gitsen arabanın maliyeti fazla oluyo sadece yakıt olarak düşünmemek lazım.Tekken mümkün olduğunca binmiyeceksin başka imkanın varsa ama insan biniyo işte
|
||
![]() |
||
|
o gittiğin yere göre değişiyor aga,ben mesela zeytinburnu-halkalı arasında toplu taşıma aracı gidiş geliş 6,50 tl aracımla ise 8 tl ye geliyor. Bu durumda zamanıda hesaba katarsak çok daha karlı oluyorum,üstelik araç dolu oluncada tek kişi fiyatına gidip gelmiş oluyorum
![]() |
||
![]() |
||
|
sadece yakıt olarak düşünmemek lazım
|
||
![]() |
||
|
Yakıt kadar önemli olan diğer hususta zamandır bana göre. Ve aradaki fark yaklaşık olarak gidiş geliş 80 dk ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |