Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

müjde motorine indirim...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17058
Tarih: 16 Mayıs 2025 Saat 07:05
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: müjde motorine indirim...
Mesajı Yazan: Guests
Konu: müjde motorine indirim...
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 17:46

Dizel araç sahiplerine müjde!

Motorinin pompa fiyatına yarından geçerli olmak üzere yüzde 2.5'lik indirime gidildi.

Motorin fiyatlarına pompada yarından itibaren geçerli olmak üzere yüzde 2.5 oranında indirim yapıldı.

Reuters'in enerji sektörü kaynaklarından elde ettiği bilgiye göre motorinin tavsiye edilen satış fiyatı da pompada litre başına 3.67 TL olacak.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 17:48

Benzinde düşecekmi??

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 17:49
insin abi artık insin ...aynı güzel haberleri benzin için  bekliyoruz .. bu güzel haberin için sana istanbuldan kocaman bir  + 999 Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 17:53
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Benzinde düşecekmi??

taşkın kardeşim seninkide sanki  ''zeki müren de bizi görecekmi''  gibi olmuş yawSırıtma

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 17:53
inşallah kanka inşallah...temennimiz benzin ve lpg içinde olur inşallah...Alkış

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 17:55
yeni bir zam daha geliyor anlaşılan Kahkaha

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 17:57
Metin ağzını hayra,bagajını bayıra aç.Abi ne zammı ya ...amanaaa!!!

Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 18:12
kesin yakında zam yaparlar,bugun daha vergi dairesin de çalışan bir abimiz ile görüştüm, şu vergi affı yüzünden herşeye zam yapılıyor diyor,adam vergi kaçırandan zaten alamıyor,vergisini veremeyenden alamıyor sana bana bindiriyor dedi. 300 milyardan fazla vergi borcu olan firmalar dilekce veriyor 130 milyar ödüyor buda taksitle ödüyor dedi.

yıl sonuna benzin i 5 tl ye düzler bunlar motorinde 4,5 tl nin üzerinde olur :) bence hepsini düz 5 tl yapsınlar binen binemeyen belli olsun :) 

Mesajı Yazan: Baybars
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 18:23
İndirim olsa ne olurki beyler bugün misal  kuruş indiriyorlar 3 gün sonra 15 kuruş bindiriyorlar

-------------
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 18:24
Allahım umarım dahada düşerr

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 18:33
Benim hiç hoşuma gitmedi bu indirim....

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 18:57

Osman hocam bunu bence " http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14130" rel="nofollow - Azda olsa gülelim diye.:) (Fıkralar) " başlığı altında inceleyelim, bugün 2.5 indirip yarın %20 artırabilirler bu saygı değer arkadaşlar kesin

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 18:58
Akşam Akşam Aldığım En Güzel Haberleden Biriydi...
Eyvallah Paşam...Alkış

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 18:59
Yahu bu ne biçim bir haber böyle. Kabus desek yeridir. Kesinlikle 1 hafta içinde %5 geçirme zammı yapılacak. Wall

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 19:20
Hoşuma gitmemesinide sebebi buya arkadaşlar, ^indirip geri 5 6 bindiriyorlar..

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 20:58
Orjinalini yazan: NiyO NiyO Yazdı:

Allahım umarım dahada düşerr

kenan abi malesef düşmez üzgünüm

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 21:06
İndirseler nolcak abi ya mazot 1 lira olsa nolcak karşı yönde kaza oluyo bizim yönde tıkanıyo vatandaş meraklı ya frene basıyo seyretmek için.2010 yılında dünyada 2.yiz sıfır özel araç satılımında tabi bu arabalarn yarısından çoğu bu sene yine satılık ödeyemiyoki akıllı hemşerilerim.
Lafın kısası mazot benzin haddinden  fazla pahalı cep yakıyo olmaması lazım ama ucuz olsa yakıt pahalı diye arabasına binmeyende çıkıcak trafiğe bu sefer hiç biyere gidemiyecez zam yapsınlar her gün 450 lira mazot alıp devletine her gün 380 tl vergi veren bir ailenin ferdi olarak temennim şu mazot iki katına çıksın bize hak budur Ülkecek fazla akıllıyız

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 21:09
Hüseyincim iftarını neyle açtın abi sen Beer  ne diyorsun allahını seversen ya çözüm mazot fiyatı değil ki, alt yapıyı düzeltmek, yolların yetmiyor demek ki yoksa dünyanın en çok arabasına sahip (veya araba yoğunluğu en fazla olan) ülke biz değiliz benceGöz Kırpma

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 21:16
Kolaymı abi ha deyince alt yapı düzeltilirmi metrobüs inşaatı maf ediyo trafiği ki inşaat müh öğrencisiyim ben okulda yol iinşaatında gördüğümüz en basit yolun bile daha basitini yapıyolar koca e-5e.Bilinçlenmemiz lazım her şeyden önce kendi adıma konuşym her gün b.çekmeceden m.köye gidip geliyorum 2 saat sürüyo otobüslerle arabayla gitsemde trafikte aynı aşağı yukarı.Otobüsle gidnce yola 10tlm gidiyo arabayla gitsem 40 rahat yakar git gele mazot ucuz olsa kesinlkle gitmem otobüsle arabalarla büyümş bi insanda değilim ilk taksimz olduğunda 14 yaşındaydım şimdi çok şükür durumlar düzeldi.Anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
Uzun olcak ama şunuda yaziyim Halk otobüsü işletiyorz ayrııca hep dikkatimi çeker bi amca x5ini bırakıp otobüse koşuyo ayda 1 bize denk geliyo adam savcı para problemi yok ama bazı şeylerin bilincinde.Gel görki durağımızın kahyası afedersin tuvalete bile şahiniyle gidecek yaknda tülüymüş bişe yakmıyomuşmuş...
Teşekkür ettim bıkmadan okuyanlara :)

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 21:20
4 hafta içinde 4 tl yi göreceği kesinleşti o zaman Gülme

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 21:30
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Kolaymı abi ha deyince alt yapı düzeltilirmi metrobüs inşaatı maf ediyo trafiği ki inşaat müh öğrencisiyim ben okulda yol iinşaatında gördüğümüz en basit yolun bile daha basitini yapıyolar koca e-5e.Bilinçlenmemiz lazım her şeyden önce kendi adıma konuşym her gün b.çekmeceden m.köye gidip geliyorum 2 saat sürüyo otobüslerle arabayla gitsemde trafikte aynı aşağı yukarı.Otobüsle gidnce yola 10tlm gidiyo arabayla gitsem 40 rahat yakar git gele mazot ucuz olsa kesinlkle gitmem otobüsle arabalarla büyümş bi insanda değilim ilk taksimz olduğunda 14 yaşındaydım şimdi çok şükür durumlar düzeldi.Anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
Uzun olcak ama şunuda yaziyim Halk otobüsü işletiyorz ayrııca hep dikkatimi çeker bi amca x5ini bırakıp otobüse koşuyo ayda 1 bize denk geliyo adam savcı para problemi yok ama bazı şeylerin bilincinde.Gel görki durağımızın kahyası afedersin tuvalete bile şahiniyle gidecek yaknda tülüymüş bişe yakmıyomuşmuş...
Teşekkür ettim bıkmadan okuyanlara :)

Ne demek Hüseyin kardeşim teşekkür ederim, çok doğru şeylere değindin, toplu taşımayı kullanmayan bir ırkız, raylı sistemlere millet 1900 lülerin başında geçmişken biz 2000 lerde daha bir halt edemedik, altyapıdan kastım sadece yollar değildi, tabi ki bu yoğunluğu kaldıracak yolların da yapılması lazım ama insanların da bilinçlenmesi gerekiyor bir taraftan da.. Çıkmaz sokak gibi görünüyor malesef

Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 00:58
Lpg de Düşer O zaman....Embarrassed

Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 08:29
Hüseyinbu bilinçlenme konusunda sana gerçekten katılıyorum,hepimiz arabalarımızı seviyoruz evet ama bazı durumlarda araçlar çok mantıksız oluyor. Çektiğin çile seni arabadan soğutuyor, ben Maslak'ta çalışırken servisten bile nefret etmiştim. Bazen insanlar arabalarını kapının önünde bırakmayı bilmeli. Ama açıkça söyliyim,mazotun fiyatı 3 tl nin altında olsa ben arabadan aşağı inmem :)

Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 09:18

ben gideceğim yerin durumuna bakıyorum. önce otobüsle gidip gelsem nekadar para harcarım sonra aracımlak gitsem nekadar harcarım ona göre toplu taşıma yada kendi aracımı tercih ediyorum.

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 09:27
15dakkalık yerede gitsen arabanın maliyeti fazla oluyo sadece yakıt olarak düşünmemek  lazım.Tekken mümkün olduğunca binmiyeceksin başka imkanın varsa ama insan biniyo işte 

Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 12:08
o gittiğin yere göre değişiyor aga,ben mesela zeytinburnu-halkalı arasında toplu taşıma aracı gidiş geliş 6,50 tl aracımla ise 8 tl ye geliyor. Bu durumda zamanıda hesaba katarsak çok daha karlı oluyorum,üstelik araç dolu oluncada tek kişi fiyatına gidip gelmiş oluyorum Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 13:01
Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

o gittiğin yere göre değişiyor aga,ben mesela zeytinburnu-halkalı arasında toplu taşıma aracı gidiş geliş 6,50 tl aracımla ise 8 tl ye geliyor. Bu durumda zamanıda hesaba katarsak çok daha karlı oluyorum,üstelik araç dolu oluncada tek kişi fiyatına gidip gelmiş oluyorum Göz Kırpma

sadece yakıt olarak düşünmemek lazım

Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 13:04
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

sadece yakıt olarak düşünmemek lazım

Yakıt kadar önemli olan diğer hususta zamandır bana göre. Ve aradaki fark yaklaşık olarak gidiş geliş 80 dk Gülme

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net