![]() |
|
Pert kayitli arac |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet selden zarar görmüş olabilir
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
yok yav ne selinden bahsediyorsunuz. araç 2004 model. 8 ay önce ilk sahibinden aldım. adam 2004 yılında aldıkdan 1 ay sonra arka kapıyı sürtmüş, ve kaskodan boyatmış 405 TL tutarında hasar gözüküyor, kasko ve sigorta yaptırırken çıktı. ben tramere girince göremiyorum onu merak ettim.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
|
ıkıncı yazdıgım baslık ıcındı :) usttekını sana hıtaben yazmıstım
|
||
206 X-Design 2006 1.4
|
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
geçmiş olsun arkadaşım. malesef aynı sorun bende de war. 3.5 yıldır araç bende we geçen ay tramer sms yaptım 4500 tl lik kaza görünüyor. we ben hiç kaza yapmadım. önceki sahibiylede konuştum yok öyle bi kaza dedi. ben plakamı şahsi almıştım. benden önce bu plakayı kullanan kadın yapmış kazayı :@ bu tramer olayını kaldırsalar çok iyi olur. insanların aklını karıştırıyor. :@
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ya da herkesin sahsi plakasi olacak ve alim satimlarda plaka hic degistirilmeyecek. Bir kere alinca plakayi hayatinin sonuna kadar kullanacaksin. Sanirim burada sorun sehir kodlarinda cikiyor. Burada sehir kodu felan olmadigindan hickimsenin degistirmesi gerekmiyor. |
||
![]() |
||
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende kıllanıp kontrol yaptım. benim arabanın herşeyi orjinal boyası bile... daha önce kaç usta gördüyse en küçük bir şey bulamadı. bende de 2007'de 5bin liralık hasarlı kaza çıktı. bence bir karışıklık var bu işte. ya hasar çok iyi yapıldı ya da sistem henüz oturmadı...
|
||
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
çok önemli bir konu bu. yanlışlık affedilmez.
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |