![]() |
|
206 feline için fiyat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
brsckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2010 Saat 03:09 |
||
arkadaşlar 17.000 tl ye 206 dizel feline buldum sizce bu fiyat bu model için uygun mu?
|
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
daha detaylı bilgi verir misin, km'si, hasar durumu, modeli, vs vs...
|
|||
![]() |
|||
northmoon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı northmoon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eğer aracın 2007 model ve üstüyse ve km orjinal 80 bin altındaysa uygun tabi baktırman lazım arabaya temizmi değilmi
|
|||
Rüzgar nekadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur.
Ergin Vonal 1979 Kocaeli 2007 1.4 206 fever |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
felline en dolusu diye biliyorum. temiz ve km düşükse fiyat uygun bence
|
|||
![]() |
|||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
felıne dolu model sunroof arka cam otomatiği falan war diye biliyorum.
|
|||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bende feline var tam ama tam dolusu türkiyede bundna daha dolusu yok diyebilirim ben 22.250 istiyorum..
eger aracıma bakmak istersen alım satım bölümünde sıfır 206 feline başlıklı...
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
o fiyata feline temizi zor 130 bin km üstü bulursun belki.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
brsckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
araç 2006 model arkadaşlar 65.000 km de. ön arka tampon bagaj kapısı ve kaputta boya var |
|||
![]() |
|||
||
facemelowe benim bulduğum araba siyah renkte yani 206 için tercihim siyah gümüş renkte istesem bile aracının fiyatı benim bütçemi zorlar biraz :)
|
|||
![]() |
|||
||
peki :)
|
|||
![]() |
|||
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
||
bence gayet uygun fiyat dostum bende de feline var siyah :) kilometreside iyimiş. büyük bir kazası yoksa almanı öneririm tabi fotografları görsek daha iyi yorumlar yapılabilirdi..
|
|||
206 feline 1.4hdi
|
|||
![]() |
|||
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
||
|
|||
206 feline 1.4hdi
|
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
Benzinli mi, dizel mi araç? Eğer dizel ise ve o kilometrede ise temkinli yaklaş, şüpheci ol derim, iyice didik didik et. Benzinli ise normal olabilir fiyat, detaylı bir check-up'dan geçirmeni öneririm. Açıkçası bugün 206 feeline almayı düşünüyor olsam en temizine ( bana göre, ilk sahibinden çok düşük km'li, bütün bakımlarının yetkili servis kaydı bulunan, değişensiz nokta boya dahi olmayan, masrafsız...) vereceğim mebla 20 bin TL olur idi, o da söylediğim gibi en iyi şartlarda. Üzerinin artık 206 için fantazi olduğunu düşünmekteyim -RC'ler hariç tabi-
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
206 feline 1.4hdi
|
|||
![]() |
|||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
||
yanlış anlamadıysam dizelde o kilometreden uzak dur derken modeline göre km si düşük,yani oynanmış olabilir,dizelde oyle km nadir açısından demek istedi heralde
![]() |
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
önkaput ön tampon bagaj arka tampon boyalıysa darbe almış olabilir dikkat et
|
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın, ben temkinli olurdum derken araçtan uzak dırmak gerekir gibi şeyler söylemek istemedim, demek istediğim, 65k km 2006 model dizel bir araç için güzel değer. Kazası olmaması durumunda o modelde ve kilometrede olan x-line, x-design gibi, feeline'a göre daha donanımsız 206'lar 16bin TL gibi rakamları görebiliyorken -hatta benzinli motorlu olanları bile- feeline'ın 17 bin TL olması içimde şüphe uyandırır, didik didik ederim, kazası belası var mı diye. Şahsen benim 2006 model orjinal 65k kilometrede bakımları tam olan kazasız, bir kaç parça boyası olan bir aracım olsa, ben 17 bin TL'ye vermem, acil ve sıkışmadığım müddetçe...
|
|||
![]() |
|||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
yorumlara bakılırsa bu fiyat bu araba için iyi. C!N seninde söylediklerini dikkate alıcam yardımlarınız için teşekkür ederim
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |