Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 feline için fiyat

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10562
Tarih: 15 Mayıs 2025 Saat 19:18
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 feline için fiyat
Mesajı Yazan: brsckr
Konu: 206 feline için fiyat
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2010 Saat 03:09
arkadaşlar 17.000 tl ye 206 dizel feline buldum sizce bu fiyat bu model için uygun mu?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: C!N
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2010 Saat 03:31
daha detaylı bilgi verir misin, km'si, hasar durumu, modeli, vs vs... 

Mesajı Yazan: northmoon
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2010 Saat 06:02
eğer aracın 2007 model ve üstüyse ve km orjinal 80 bin altındaysa uygun tabi baktırman lazım arabaya temizmi değilmi 

-------------
Rüzgar nekadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur.
Ergin Vonal
1979 Kocaeli
2007 1.4 206 fever

Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2010 Saat 11:22
felline en dolusu diye biliyorum. temiz ve km düşükse fiyat uygun  bence

Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2010 Saat 15:16
felıne dolu model sunroof arka cam otomatiği falan war diye biliyorum.

-------------
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2010 Saat 16:02
bende feline var tam ama tam dolusu türkiyede bundna daha dolusu yok diyebilirim ben 22.250 istiyorum..
eger aracıma bakmak istersen alım satım bölümünde sıfır 206 feline başlıklı...

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2010 Saat 16:42
o fiyata feline temizi zor 130 bin km üstü bulursun belki.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 05 Eylül 2010 Saat 16:53
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-inanin-sitede-boyle-bir-206-yokkk/detay - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-inanin-sitede-boyle-bir-206-yokkk/detay

Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2010 Saat 00:42

araç 2006 model arkadaşlar 65.000 km de. ön arka tampon bagaj kapısı ve kaputta boya var

Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2010 Saat 00:45
facemelowe benim bulduğum araba siyah renkte yani 206 için tercihim siyah gümüş renkte istesem bile aracının fiyatı benim bütçemi zorlar biraz :)

Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2010 Saat 01:03
peki :)

Mesajı Yazan: murtycan
Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2010 Saat 01:05
bence gayet uygun fiyat dostum bende de feline var siyah :) kilometreside iyimiş. büyük bir kazası yoksa almanı öneririm tabi fotografları görsek daha iyi yorumlar yapılabilirdi..

-------------
206 feline 1.4hdi

Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2010 Saat 01:09
Orjinalini yazan: facemelowe facemelowe Yazdı:

bende feline var tam ama tam dolusu türkiyede bundna daha dolusu yok diyebilirim ben 22.250 istiyorum..
eger aracıma bakmak istersen alım satım bölümünde sıfır 206 feline başlıklı...
dostum sende biraz çok istemişsin sanki ya :D

-------------
206 feline 1.4hdi

Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2010 Saat 05:01
Orjinalini yazan: brsckr brsckr Yazdı:

araç 2006 model arkadaşlar 65.000 km de. ön arka tampon bagaj kapısı ve kaputta boya var

Benzinli mi, dizel mi araç? Eğer dizel ise ve o kilometrede ise temkinli yaklaş, şüpheci ol derim, iyice didik didik et. Benzinli ise normal olabilir fiyat, detaylı bir check-up'dan geçirmeni öneririm. Açıkçası bugün 206 feeline almayı düşünüyor olsam en temizine ( bana göre,  ilk sahibinden çok düşük km'li, bütün bakımlarının yetkili servis kaydı bulunan, değişensiz nokta boya dahi olmayan, masrafsız...) vereceğim mebla 20 bin TL olur idi, o da söylediğim gibi en iyi şartlarda. Üzerinin artık 206 için fantazi olduğunu düşünmekteyim -RC'ler hariç tabi-

Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2010 Saat 12:11
Orjinalini yazan: C!N C!N Yazdı:

Benzinli mi, dizel mi araç? Eğer dizel ise ve o kilometrede ise temkinli yaklaş, şüpheci ol derim, iyice didik didik et. Benzinli ise normal olabilir fiyat, detaylı bir check-up'dan geçirmeni öneririm. Açıkçası bugün 206 feeline almayı düşünüyor olsam en temizine ( bana göre,  ilk sahibinden çok düşük km'li, bütün bakımlarının yetkili servis kaydı bulunan, değişensiz nokta boya dahi olmayan, masrafsız...) vereceğim mebla 20 bin TL olur idi, o da söylediğim gibi en iyi şartlarda. Üzerinin artık 206 için fantazi olduğunu düşünmekteyim -RC'ler hariç tabi-
dizel bir araçta 65bin km nedirki ? günümüz teknolojisi artık eskisi gibi değilki. bir dizel araç en az 150bin 200bin gitmicekse o marka neden dizel araç üretsin türkiyede insanlar dizel araç kullanmayı bilmediği için böyle bir ön yaklaşım var. benzinli araç gibi dizel kullanılmaz arkadaşlar. 65bin ise dizel için hiç bir şey demektir. benim feline hdi aracım 93binde taş gibi maaşallah..

-------------
206 feline 1.4hdi

Mesajı Yazan: Faruk
Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2010 Saat 12:18
Orjinalini yazan: murtycan murtycan Yazdı:

dizel bir araçta 65bin km nedirki ? günümüz teknolojisi artık eskisi gibi değilki. bir dizel araç en az 150bin 200bin gitmicekse o marka neden dizel araç üretsin türkiyede insanlar dizel araç kullanmayı bilmediği için böyle bir ön yaklaşım var. benzinli araç gibi dizel kullanılmaz arkadaşlar. 65bin ise dizel için hiç bir şey demektir. benim feline hdi aracım 93binde taş gibi maaşallah..

yanlış anlamadıysam dizelde o kilometreden uzak dur derken modeline göre km si düşük,yani oynanmış olabilir,dizelde oyle km nadir açısından demek istedi heralde Göz Kırpma

-------------
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 06 Eylül 2010 Saat 12:36
önkaput ön tampon bagaj arka tampon boyalıysa darbe almış olabilir dikkat et

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2010 Saat 00:11
Arkadaşlar söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın, ben temkinli olurdum derken araçtan uzak dırmak gerekir gibi şeyler söylemek istemedim, demek istediğim, 65k km 2006 model dizel bir araç için güzel değer. Kazası olmaması durumunda o modelde ve kilometrede olan x-line, x-design gibi, feeline'a göre daha donanımsız 206'lar 16bin TL gibi rakamları görebiliyorken -hatta benzinli motorlu olanları bile- feeline'ın 17 bin TL olması içimde şüphe uyandırır, didik didik ederim, kazası belası var mı diye. Şahsen benim 2006 model orjinal 65k kilometrede bakımları tam olan kazasız, bir kaç parça boyası olan bir aracım olsa, ben 17 bin TL'ye vermem, acil ve sıkışmadığım müddetçe...

Mesajı Yazan: coyote26
Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2010 Saat 00:24

Arkadaşlar söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın, ben temkinli olurdum derken araçtan uzak dırmak gerekir gibi şeyler söylemek istemedim, demek istediğim, 65k km 2006 model dizel bir araç için güzel değer. Kazası olmaması durumunda o modelde ve kilometrede olan x-line, x-design gibi, feeline'a göre daha donanımsız 206'lar 16bin TL gibi rakamları görebiliyorken -hatta benzinli motorlu olanları bile- feeline'ın 17 bin TL olması içimde şüphe uyandırır, didik didik ederim, kazası belası var mı diye. Şahsen benim 2006 model orjinal 65k kilometrede bakımları tam olan kazasız, bir kaç parça boyası olan bir aracım olsa, ben 17 bin TL'ye vermem, acil ve sıkışmadığım müddetçe...
Size katılıyorum bnm 307 de 2004 model dizel ve km si emsallerine göre dusuk 70k km de sehır ıcı bınınce boyle oluyor sıkta kullanılsa tabı bu sehrın buyuklugune gore değişir....Ben arac alcak olsam bu dizelde olsa dusuk kmde olmasına dıkkat ederim Acıl para ıhtıyacı varsa rakamı 17ye cekmıstır eger aracın bır sorunu yoksa

Mesaj Tarihi: 07 Eylül 2010 Saat 00:40
yorumlara bakılırsa bu fiyat bu araba için iyi. C!N seninde söylediklerini dikkate alıcam yardımlarınız için teşekkür ederim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net