![]() |
|
Hararet 206 xt |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben sorun buldum sonunda radyatörün şişlenmesi veya yenisiyle değişmesi gerekiyormuş ben şişlettim plastik olduğu için biraz azor oluyormuş ama iyi bi ustaya denk geldim sorunsuz şimdi mutlaka sizde yapın nelerine baktırdım devirdaim e bile ama olmamıştı sonunda yaptım
![]() |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
radyatör şişlenmesi nasıl oluyor acaba? ayrıca maliyeti nedir arkadasım biraz anlatırsan çok iyi olur sana zahmet?
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biryerede okumustum, radyatörü söküp " Porcöz " ile kireci temizledikten sonra yeniden takiliyormus, olumlu netice aliniyormus. Garanti veremem ama denemekte fayda var.
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Bi radtatörcüye gidiyorsun ama işini iyi bilen olması gerekli çünkü plastik bu 206ların radyatörü şişliyor ben az çok anladığım için radyatörü abimin dükkanda kendim söktüm arkadaşında dediği gibi porcöz ama en iyisaini aldım radyatörün delikleri yukarı gelecek sekilde yatırıp içinetam dolana kadar doldurdum birazda sıcak su 1 gün beklettim sonrada götürüp şilettim 10 lira ücret aldı şimdi iyi gibi gerçi daha tam yol yapamadım arabayla çünkü tamponları boyatıyorum pasta cila koruma zamanı geldi bi binmeye başlayayım mutlaka hepinizle paylaşırım.
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |