![]() |
|
Hararet gostergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafa Aksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2019 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafa Aksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2019 Saat 22:39 |
Merhaba 207 1.4 dizel aracimda yola ciktiktan 2-3 km sonra hararet gostergesi yukselmeye basliyor. Fakat aracin icine kalarifer sicakligi geliyor. Birbiri ile baglantilimidir bilmiyorum. Aracim termostatin arka tarafindan su damlatiyor. Komple termostatimi degismem lazim? Cok az su eksiltmesine ragmen bazen su kabi tamamen bosaliyor. Boyle bi sorunla karsilasaniz oldu mu?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
kapta ve hortumda genelde birşey olmuyor radyatörü değiştirmen gerekiyordur diye düşünüyorum. uzun süredirmi böyle yenimi oldu? Yeni olduysa antifiriz değiştirmenden veya cukura düşmenden olabilir
|
|
![]() |
|
Mustafa Aksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2019 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafa Aksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni olmadi 1-2 aydir boyle. Kis basladiginda diyelim. Ama termostatin oralarda su damlatma izleri var.sabah arabanin altina baktigimda da islak. Termostat tan supheleniyorum.
|
|
![]() |
|
Frt-Aydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Frt-Aydin
aracın içerisine sıcak hava gelmesi gayet normaldir. fakat iyi bir ustaya danışsan iyi olacak antifirizi yenimi koydun varmıydı bil vermemissin. termostatini kontrol ettir bi süre kendinde gozlemle gökhan arkadasımızında dediği gibi radyatörü kontrol ettir birde sürücü tarafında petegin oldugu yeri gözlemlesen iyi olur benim aracında onceleri ufak ufak su kaybı oluyodu hiçç peteğin oraya bakmadım takı bi gün söför tarafı sırılsıklam oldugunda anladık oringlerden su kacırdıgını
|
|
![]() |
|
Levent206xt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Levent206xt
Adam termostattan su damlatıyor diyo radyatör ne alaka.termostat kapağını söktürcen sıvı contayla tekrar yerine takılacak.ondan sonra su eksiltme devam ediyorsa başka yerlere bakar usta.kaptaki suyada sabah arabayı çalıştırmadan bakılır yani motor soğukken.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafa Aksoy
Yorumlarinizla bilgilendirdiginiz icin tesekkurler. Ustaya goturdum. Isi yogun oldugundan dolayi kabaca bir bakti. %90 termostatin degismesi lazim dedi. Bir kac gun sonra degisim icin birakacagim. Benimde elim bu tur isler icin yatkin ama kurcalamak istemiyorum. Parcalarin arasina sıkıstırılmis mudahale et mek zor geldi Usta isi sanirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |