![]() |
|
ARABAMA LPG TAKTIRDIM VE ARIZA LAMBASI YANDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
keşke ankara istanbul gibi büyük şehirlerde yaşasak anadolunun bi ilçesinde oludugu zaman yapacak bişey yok elin mahcup peki sen hangi ustaya taktırdın bana yardıcı olurmusun bir daha yanarsa senin önerdiğin ustayla ırtabata geçiyim metin abicim telefon numrasını veririsen sevinirim abi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sosyete_60; sanırım sen istanbulda değilsin. Profilnde yaşadığın şehiri paylaşırmısın. Belki o bölgede ikamet eden arkadaşlarımız sana tavsiyede bulunur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
tokattayım ben ilçesi zile
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Sık karşılaşılan falan değil bunu düzeltmek istiyorum. Tamamen kötü usta yüzünden olan bir şey bu. Ben işinin ustasına yaptırdım. 2 yıl boyunca yaklaşık 30.000 km den fazla lpg de kullandım ve 1 kere arıza lambasını yakmadı. Aracım Peugeot 307 1.6 16v Otomatik XT. bu yüzden eğer adam usta değilse en kaliteli lpg sistemini bile taktırsan randımansız çalıştırır. [/QUOTE]
siz nerede hangi ustaya yaptırdınız? eğer kesin çözüm getiriyorsa bende gitmek isterim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
arkadaşlar aramadığım yer servis kalmadı bütün ustaların dediği aynı peugot 206 larde genelinde yakıyor arıza lambasını diyo özellikle obdıı sistemlerde yakıt sisteminden hata verir diyolar ankara samsun çorum istanbul bütün akl servislerini aradım ve hepsini dediği aynı yanar ve belli bir süre sonra söner kendiliginden diyolar ama sönmezse o zaman bi problem vardır demektir diyolar hepside biririne öğretlemiş gibi hepsi aynısını dedi metin abi senin ustanın bi adresini yada bi telefon numrasını veririsen sevinirim bide onunla konuşayım
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
siz nerede hangi ustaya yaptırdınız? eğer kesin çözüm getiriyorsa bende gitmek isterim. [/QUOTE]
İstanbul kartal sanayi sitesinde, mavi ay otogaza yaptırmıştım. Benim gittiğim yere gitmek zorunda değilsiniz. Her tecrübeli usta düzgün montaj yapabilir. Çevrenizdeki insanlara sorarsanız en yakın iyi ustaya ulaşabilirsiniz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
benim motor arıza lambam sürekli yanıyor. birkaç defa söndürttüm fakat yine yandı. artık oralı olmuyorum. :))
|
|
![]() |
|
yeniçeri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: 306 pejo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
merhabalar karışım regilasyon hatası nedir çözümü nasıldır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bnm araçtada hiç sönmediki bi ara kablosunu flan kesmeyi veya ledini koparmayı bile düşündüm :)
|
|
![]() |
|
sckn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
tek yaptırman gereken sey iyi lpg ustasına gidip zengın fakır oranını bıraz yukseltmek ve tekrar lpg ayarlarını yenıletmek yanı guncellemek baska bıseye gerek yok oksıjen sensoru falan hıkaye boylece son verırsın
|
|
![]() |
|
sckn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
307 arıza lambası sorununa SON arkadaslar yapmanız gereken ıyı bır lpg ustasına gidip lpg beynının ayarlarını guncelleme ve bırde ZENGİN FAKİR yakıt karısımı denen ayarın derecesını bıraz yuksek tutmak bunu yapan ustaya ozellıkle belırtın ben dustum sız dusmayın baska tuzaklara ankarada ısenız ıskıtlerde ANKA OTOGAZ var ben ordakı ustaya yaptırdım cok sukur sorunumu cozdu onceden ıkı oksıjen sensorunu degıstırdım yıne yandı lamba ama dedıgım gıbı bı ayar sorunu cozuyo saygılar sızde cozersınız ınsallah
|
|
![]() |
|
Zengin fakir orani var onu biraz yuksettir iyi bir ustadan gaz ayari tek cozum bu başka tuzaklara düşme
|
|
![]() |
|
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
ARKADAŞLAR BENİM 307 XS 1.6 16v ARACIM VAR SÜREKLİ LAMBA YAKIYO HİÇ SÖNMÜYOR BENZİNDE YANMIYOR İSTANBUL İÇİ BU İŞİ İYİ YAPABİLEN Bİ LPG USTASI VARSA ADRES VE TELEFON BİLGİSİNİ PAYLAŞIRMISINIZ TEŞEKKÜRLER...
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |