![]() |
|
Sizin Gözünüzden Astradan Değişiklik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Siparişi verlidi bile
![]() ![]() |
|
![]() |
|
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum maşallah aracın çok güzel. yay yeterli bencede fazlası apaçinin ta kendisi olur.. ama arka difüzörü bu fotolardaki difüzörden düşün derim bende. ve kesinlikle spoiler şart bu arabaya. acil bir şekilde hemde. ayrıca nacizane fikrim, eğer yanlara marşpiyel takarsan öne kesinlike lip isteyecektir araç. çünkü yanlar aşağıda ön tampon yukarda görünücek ve orantı bozulucak. bence güzel orjinal bişey olsun istiyorsan spoiler, difüzör, ön ek ve yan marşpiyel dahil bi set alman gerek. kaliperleri sarı yada yeşil yaparsan bence daha dikkat çekici olur ben buradayım der. aracın dışına kesinlikle başka renk uygulamaman kaydıyla. ah bu araba beyaz olucaktı pehhhh diyorum. neler neler yapılmazdı ki... far karartma iğrenç olur bencede. krom folyo kaplama yapma cam çıtalarına. orjinal krom yada nikelaj olarak satılıyodur. onlardan al. bu araca kaplama tarzı aksesuar yapma kesinlikle. ve aracına bir maskot bul. ama lütfen tazmanya canavarı olmasın çünkü artık gına geldi taz'dan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
ha unutmadan blow-off u da ihmal etme
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yay olarak bende yeterli görüyorum su haliyle bile sürtüyor,spolier olarak hem fikiriz düşünüyorum ama abartı olmamak sartı ile arka difüzör olarak kırmızı daha iyi tatlı bir görünümü var yan marbişelleride söledim yanlız ön tampona koyma taraftarı degılım onlar ıstanbulda bu haliyle mahvolur belki lip olabılır baska kroom kapı cervesı dusunuyorum ama servıs 490 lira fiyat cekti kactım hemen şimdilik bunları yapalım zamanla belkı onlarda olur satılmazsa
![]() blow-of da hosuma gıtmıyo aslında ılk baslarda hos oluyordu da sımdı her önüne gelende var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
servisten zaten uzak dur dostum fena çok fena valla servis fiyatları... sen difuzor spoiler ve yan marspiyelleri tak da sonra sen kendiliğinden alicaksin zaten ön tampon marspiyelini de...
![]() |
|
![]() |
|
hocam bu zamana kadar hep servise yaptırdım ordaki ustalar yöneticiler samimi oldugum kişiler oldugu için sıkıntı olmuyo pek
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |