Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sizin Gözünüzden Astradan Değişiklik

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27852
Tarih: 22 Nisan 2025 Saat 21:40
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Sizin Gözünüzden Astradan Değişiklik
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Sizin Gözünüzden Astradan Değişiklik
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 08:58
Arkdaslar aracımda ufak tefek değişiklikler yapmak istiyorum ama aracın görünümünü bozmakda istemiyorum sizin gözünüzle ne yapabilirim değişiklik olmazsa satabilirim heran o yüzden sıkılmakda satmakda istemiyorum Wink bir değişiklik şart !

Cevaplar:
Mesajı Yazan: fexzi
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 09:39
İlla ki yapacağım dersen,sinyal kısımlarını üçgen şekilde gelen yerlere turuncu transparan folyo kaplattır,arka tampon altına difüzör ekletip egzoz ucunu genişletebilirsin.

Hiç bir şey yapmasan bile yeterli olur bence.

-------------
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp

Mesajı Yazan: Buğra
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 09:41
kırmızı brembo kaliper bence gayet şık dururWink

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 09:51
Orjinalini yazan: fexzi fexzi Yazdı:

İlla ki yapacağım dersen,sinyal kısımlarını üçgen şekilde gelen yerlere turuncu transparan folyo kaplattır,arka tampon altına difüzör ekletip egzoz ucunu genişletebilirsin.

hocam zaten suan amerikan park sis uygulaması var ve oraları turuncu yaptım zaten ampulleri arka tampon altına difüzörü bende düşündüm fakat kafama uygun bulamadım egzos ucunu aldım takcam inş suan beklıyo farları karartsammı diyorum ?

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 09:52
Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

kırmızı brembo kaliper bence gayet şık dururWink

Hocam brembo kapaklarından takmam takmışken orjinal komple brembo set olarak taksam diyorum ama bazılarıda önermiyo gibi geldi bana 

Mesajı Yazan: acemi pecocu
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 09:53
Araba zaten süper niye bozacaksın bence modifiye adında yapılan bazı abartılar arabayı palyoçaya çeviriyor sadelik önceliğimdir nacizane tavsiyem

-------------
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 09:54
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

bence bu araç orjinal haliyle daha güzel yada yeni olduğu için içimden bişeyler yap demek gelmiyor :))

Salih hocam o yönden haklısınız ama biliyosunuz ben sık sık arac değiştiriyorum bu kalıcı şuanlık o yüzdsen arada bir değişiklik istiyo bazı uygulamalar gerektiriyo

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:07
Hacı bizemi soruyon daha yapılacak herşeyi yapmışsın zaten :)

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:09
uyarsa opc tampon ve siyah zeminli mercekli far yapabilirsin bence arabanın havasını tamamiyle değiştirecektir.. hoş bunlar ufak değişikliklere girer mi bilmiyorum.. :)

Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:12
hocam senin arabayı gördükçe de opel duygularım kabarıyor valla.. Smile

Mesajı Yazan: umut_25
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:22
Valla üstad bu araç için bady kitler var. çok da yakışıyor. Benim tahminim 1500-2000 tl isterler. Eğer bütçeyi sarsmayacaksa neden olmasın. Örneğin sana attığım linkteki araç bence çok iyi olmuş. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aciil__aciil__modifiye_navigasyon_ilk-sahibinden_6-ileri_full-114586596/detay

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:24
Orjinalini yazan: Alper AKSU Alper AKSU Yazdı:

hocam zaten suan amerikan park sis uygulaması var ve oraları turuncu yaptım zaten ampulleri arka tampon altına difüzörü bende düşündüm fakat kafama uygun bulamadım egzos ucunu aldım takcam inş suan beklıyo farları karartsammı diyorum ?

Yok Alper kar farartma işine girme,şahsen sağlıklı bulmuyorum,hani illa ki bir farklılık dersen,ufak dokunuşlarla araç kendini göstersin,farlara mercek uygulaması olabilir en başta.

-------------
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:28

o zaman farları karart derim ama bu farların içi nasıl açılır ve değermi ???
yay takabilirsin veya gel BURSA ya buna bi air süspansiyon yaptıralım sen bide o zaman gör aracını :)))

Hocam farların içini açtırmam zaten orjinalliğini bozmam folyo cektiririm o ayrı bişeyde araçda zaten 5'lik yay var süspansiyon takıpda böle apaçi gibi dolaşamam ortalıkda, o aracda cok iğrenç durmuş arabamdan soğumak istemiyorum su hali ile bile sürtüyo serkan abi iyi biliyo kullandıgı için zaten konforda gitti biraz yay takınca ayrıca süspansiyon ses yapıyor bu araçlarda taktırcak olsam burda da var bi daha oraya dogru gelmenın anlamı yok cevrem hep bu işlerle ugrasıyo arkdaslar sagolsun ama hosuma gitmedi 

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:29
Orjinalini yazan: Burak044 Burak044 Yazdı:

Hacı bizemi soruyon daha yapılacak herşeyi yapmışsın zaten :)

Kanka biliyosun beni cabuk sıkılmamam lazım bunuda biliyosun bi gecede bu hale geldi arac o yüzden değişiklik sart :)

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:36

bunu yapıcan arkayada çift çıkışlı egzos ucu koyucan isteğe bağlı olarak iki tarafada konulabilir
veya egsoz sistemini komple yeniden yapıcan hava filtre kiti farlara ledli gtc farı vs vsvs 
daha sayayımmı :)))) 

Salih hocam bu dediklerinin hepsi bir yılda yapılacak iş ki arabadan soğumayayım diye yapıyorum hava filtresi var zaten egzos işine girmem çünkü akşam 6:30da taktım remus egzos gece 11:30 arabayı baglattım Big smile

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:36
Orjinalini yazan: impact impact Yazdı:

uyarsa opc tampon ve siyah zeminli mercekli far yapabilirsin bence arabanın havasını tamamiyle değiştirecektir.. hoş bunlar ufak değişikliklere girer mi bilmiyorum.. :)

yok hocam yaa o kadarına gerek yok arac opc olmadıktan sonra takmanın ne anlamı var değilmi yapmacık olmasın orjınali neyse o olsun derim haksızmıyım

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:37
Orjinalini yazan: impact impact Yazdı:

hocam senin arabayı gördükçe de opel duygularım kabarıyor valla.. Smile
,

Allah razı olsun hocam sagolasın sade ve bir o kadarda hos arac oldu apaçi tarzına dönmemesi için cabalıyorum :)

Mesajı Yazan: ahmetismet
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:37
Forumdaki megan gibi olmasında ince ince göze batmayacak şekilde birşeyler yap.
Bana sorarsan gerek yok...

-------------
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:39
Orjinalini yazan: umut_25 umut_25 Yazdı:

Valla üstad bu araç için bady kitler var. çok da yakışıyor. Benim tahminim 1500-2000 tl isterler. Eğer bütçeyi sarsmayacaksa neden olmasın. Örneğin sana attığım linkteki araç bence çok iyi olmuş. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aciil__aciil__modifiye_navigasyon_ilk-sahibinden_6-ileri_full-114586596/detay

Yan marşbiyel düşünüyorum hocam birde arka tapmon altına ön basık zaten malüm istanbul burası adamlar duvar gibi kasis yapıyorlar sürtmesi içimi acıtır Wink

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:41

o zaman farları karart derim ama bu farların içi nasıl açılır ve değermi ???
yay takabilirsin veya gel BURSA ya buna bi air süspansiyon yaptıralım sen bide o zaman gör aracını :)))

Hocam farların içini açtırmam zaten orjinalliğini bozmam folyo cektiririm o ayrı bişeyde araçda zaten 5'lik yay var süspansiyon takıpda böle apaçi gibi dolaşamam ortalıkda, o aracda cok iğrenç durmuş arabamdan soğumak istemiyorum su hali ile bile sürtüyo serkan abi iyi biliyo kullandıgı için zaten konforda gitti biraz yay takınca ayrıca süspansiyon ses yapıyor bu araçlarda taktırcak olsam burda da var bi daha oraya dogru gelmenın anlamı yok cevrem hep bu işlerle ugrasıyo arkdaslar sagolsun ama hosuma gitmedi 

zevkler ve renkler tartışılmazmış kardeşim bence air işine bu şekilde yaklaşma çünkü sonuçta senin aracındada spor yay var ve bu olay bence daha sağlıklı süspansiyona ve ön arka takımlara daha az zararı var çünkü yüksekliği kumanda ile ayarlayabiliyorsun araç hareket halinde olsa bile 
neyse lafı uzatmıyayım sen kafana göre bişeyler yap en güzeli o olur :)
saygılar keyifli forumlar

Sagol salih hocam fikirlerinize saygı duyuyor teşekkür ediyorum

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:41
Orjinalini yazan: ahmetismet ahmetismet Yazdı:

Forumdaki megan gibi olmasında ince ince göze batmayacak şekilde birşeyler yap.
Bana sorarsan gerek yok...

Aynen hocam Clap

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:42

Alper kardeşim her dediğimize olmaz diyerek cevap veriyosun anlamış değilim bence hiç elleme orjinal haliyle kalsın :))

Dediğim gibi ufak tefek değişiklikler dedim ama apaçi işine kacıyor gibi geldi gözümde canlandı biran megane gibi olursa orda sıkıntı var demektir araca herseyi yapmican yapacaklarınıda yavas yavas yapacaksın Wink

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 10:47

zaten megan gibi olursa ilk azarı benden yersin merak etme :)))
dediğin gibi bazı ufak dokunuşlarla daha güzel hale gelebilir aracın hayırlısı diyelim :)
kolay gelsin kardeşim 

Allah razı olsun teşekkür ederim

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 11:11

Yan marşbiyel düşünüyorum hocam birde arka tapmon altına ön basık zaten malüm istanbul burası adamlar duvar gibi kasis yapıyorlar sürtmesi içimi acıtır Wink

Ön basık ise dediğin doğru. Ama  öne LİP olabilir. Arkaya da yakışıklı bir difüzör koyarsın. Yanlara düz sade bir marpiyel koydun mu çok şık olur. Zaten egzos uçunda varmıs. Ama bana sorarsan sakın farları karartma çok eski gösteriyor aracı.  

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 11:33
Orjinalini yazan: onurazgin onurazgin Yazdı:

-app plaka mühürlü olanlardan yaptır
-on panjura krom çıta yaptır (siyah olan kısıma)
-sisleri zenon yap değilse
-farı sakın ama sakın karartma aracın kırmızı hiç gitmez..
-güzel Bi cila +boya koruma yaptır

Plakaları appden daha iyi geliyo bunlar ön panjur da nikelaj boğar gibi ama fenada durmaz modern görüntü verir sis yok suan iptal orda sinyal var ve amerikan park yaptık turuncu o görüntüyü iyi yaptı zenonlarda 10000 mavimsi bi renk veriyo dısardan fena durusu var pasta cila boya koruma en dogru secim Clap

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 11:35

Ön basık ise dediğin doğru. Ama  öne LİP olabilir. Arkaya da yakışıklı bir difüzör koyarsın. Yanlara düz sade bir marpiyel koydun mu çok şık olur. Zaten egzos uçunda varmıs. Ama bana sorarsan sakın farları karartma çok eski gösteriyor aracı.  

ön ve arkalarda 5lik yay var yan sade bir marşbiyel dogru seçimClap lip olarak orjınal lip var fena durmuyo ama oda olabilir ayrı bir görüntü katıyor araca egzos ucunu degıstrdım ama daha takılmadı oval geniş bi egzos ucu aldım karartma bana görede öle eski araca kacıyor gıbı geldı 

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 12:20

ön ve arkalarda 5lik yay var yan sade bir marşbiyel dogru seçimClap lip olarak orjınal lip var fena durmuyo ama oda olabilir ayrı bir görüntü katıyor araca egzos ucunu degıstrdım ama daha takılmadı oval geniş bi egzos ucu aldım karartma bana görede öle eski araca kacıyor gıbı geldı 

Aynen. Benim hayalime sahipsin ona iyi davran :):)

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 13:44
eyvallahBig smile

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 13:58
sen en iisi değişik bi anahtarlık al. bende araçta değişiklik yapmak istediğimde en azından anahtarlığı değiştiriyorum. bence sende denemelisinSmile

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 15:51
Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

sen en iisi değişik bi anahtarlık al. bende araçta değişiklik yapmak istediğimde en azından anahtarlığı değiştiriyorum. bence sende denemelisinSmile

İlginç bir yaklaşım Big smile hemen deniyorum bu aksam Wink

Mesajı Yazan: rockwaryumm
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 16:18
Kesinlikle arka çift çıkış eksoz olan opc body kiti tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla irmscherinde tampon ekleri vardı bunlar için oda olabilir ama ek olduğu belli oluyo sonuçta

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 16:24
Orjinalini yazan: rockwaryumm rockwaryumm Yazdı:

Kesinlikle arka çift çıkış eksoz olan opc body kiti tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla irmscherinde tampon ekleri vardı bunlar için oda olabilir ama ek olduğu belli oluyo sonuçta

Hocam şöle düşünüyorum ama bakalım hayırlısı tatlı bi duruşu var 

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 16:30

kanka bu mükemmelmiş böyle yaptır bencede

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 16:32

hakkaten baya bi iimişShocked

-------------
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 17:17
app plaka bastır yeterli :)

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: yusufcaglarakarsu
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 18:20
http://bit.ly/c25MCx" rel="nofollow"> " border="">A ve B noktaları arası,parlak siyah folyo ile kaplayabilirsin bence.

Mesajı Yazan: rockwaryumm
Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 18:26
Benim dediğimde bu Smile bana biraz daha orjinal gibi duruyo geldi ve spoilerede dikkat et bence cok tatlı Wink

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 19:24
olay bu Alper :)
http://img818.imageshack.us/i/39362250315511971963817.jpg/" rel="nofollow">

-------------
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 19:59
Orjinalini yazan: Burak044 Burak044 Yazdı:

kanka bu mükemmelmiş böyle yaptır bencede

Kanka yarın hemen araştırmalara giriyorum bunun için :)

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 20:01
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

app plaka bastır yeterli :)

Baskan bide ondan bağlatmayalım arabayı :)

Mesaj Tarihi: 29 Mart 2013 Saat 20:02

olay bu Alper :)
http://img818.imageshack.us/i/39362250315511971963817.jpg/" rel="nofollow">

+307 süper olur 

Bu süper işte benim jantlar falan fena duruyo kesin böle bişey olabilir ;)

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2013 Saat 11:43
Siparişi verlidi bile Wink

Mesajı Yazan: savasozturk
Mesaj Tarihi: 31 Mart 2013 Saat 04:15

Benim dediğimde bu Smile bana biraz daha orjinal gibi duruyo geldi ve spoilerede dikkat et bence cok tatlı Wink

dostum maşallah aracın çok güzel.
yay yeterli bencede fazlası apaçinin ta kendisi olur..
ama arka difüzörü bu fotolardaki difüzörden düşün derim bende. ve kesinlikle spoiler şart bu arabaya. acil bir şekilde hemde. ayrıca nacizane fikrim, eğer yanlara marşpiyel takarsan öne kesinlike lip isteyecektir araç. çünkü yanlar aşağıda ön tampon yukarda görünücek ve orantı bozulucak. bence güzel orjinal bişey olsun istiyorsan spoiler, difüzör, ön ek ve yan marşpiyel  dahil bi set alman gerek. kaliperleri sarı yada yeşil yaparsan bence daha dikkat çekici olur ben buradayım der.  aracın dışına kesinlikle başka renk uygulamaman kaydıyla. ah bu araba beyaz olucaktı pehhhh diyorum. neler neler yapılmazdı ki...
far karartma iğrenç olur bencede. krom folyo kaplama yapma cam çıtalarına. orjinal krom yada nikelaj olarak satılıyodur. onlardan al. bu araca kaplama tarzı aksesuar yapma kesinlikle. ve aracına bir maskot bul. ama lütfen tazmanya canavarı olmasın çünkü artık gına geldi taz'dan LOLLOL

Mesaj Tarihi: 31 Mart 2013 Saat 04:17
ha unutmadan blow-off u da ihmal etmeWinkWinkWink

Mesaj Tarihi: 31 Mart 2013 Saat 13:54
yay olarak bende yeterli görüyorum su haliyle bile sürtüyor,spolier olarak hem fikiriz düşünüyorum ama abartı olmamak sartı ile arka difüzör olarak kırmızı daha iyi tatlı bir görünümü var yan marbişelleride söledim yanlız ön tampona koyma taraftarı degılım onlar ıstanbulda bu haliyle mahvolur belki lip olabılır baska kroom kapı cervesı dusunuyorum ama servıs 490 lira fiyat cekti kactım hemen şimdilik bunları yapalım zamanla belkı onlarda olur satılmazsa Wink
blow-of da hosuma gıtmıyo aslında ılk baslarda hos oluyordu da sımdı her önüne gelende var 

Mesaj Tarihi: 31 Mart 2013 Saat 21:31
servisten zaten uzak dur dostum fena çok fena valla servis fiyatları... sen difuzor spoiler ve yan marspiyelleri tak da sonra sen kendiliğinden alicaksin zaten ön tampon marspiyelini de...

Mesaj Tarihi: 01 Nisan 2013 Saat 13:40
hocam bu zamana kadar hep servise yaptırdım ordaki ustalar yöneticiler samimi oldugum kişiler oldugu için sıkıntı olmuyo pek Wink hallediyoruz 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net