![]() |
|
407 ye chip yaptım en sonunda!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara da artı tuning diye bir yer var oranın sorumlusu arkadaş ile görüştüm. Orjinal yazılımını okuyup kişinin isteği doğrultusunda modlama yapıyorlar tabiki sınırlar var. Turbonun durumu gibi (turbo sağlıklı ise uygulatıyorlar). Adamlar bir servis işletmesinin araçlarına yapmışlar bu uygulamayı işletme sahibinin hesaplamalarına göre günde 4 sefer yapan bir midibüs 6 sefer yapmaya başlamış. Bursada bir nakliye firmasına ait mercedes axor 1840 tır da uygulamışlar şoförün anlattığına göre her zaman çıktıkları rampada bu adam geride kalırken şimdi öndeki araca yaklaştığı için ayağını gazdan çekmek zorunda kalıyormuş.Aynı zamanda yaptığı işe garanti veriyor.Uygulamaı 550tl ye yapıyorlar. Sanırım önümüzdeki hafta sonu ben yaptırmış olurum deneyimleri paylaşacağım sizlerle.
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eskiden düz yolda 170 den fazla gitmeyen araba şuan 180-190 rahat yapıyo düz yolda. düz yolda 190 yaparken yokuş aşşağı rahat 210 görücektir ama arabada aile olduğu için yokuş aşşağı basmadım bilerek. bilginize. |
|
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
chip uygulayacak arkadaşlara yardımcı olur mu bilmem ama bu chip olayını bende çok araştırmıştım büyükçekmede bir yer o zman için 1,6 araçlar için 300tl fiyat söklemişti epey konuşmuştuk kendisi ile ben performans için değil yakıt tasarrufu için yaptırmayı düşünüyordum.
(zaten peugeot nun performansından şüphe etmek mümkün değil...)
araçım benzinli olduğun için sadece max %10 luk performans ve tork artışı alabilir demişti yakıt konusunda ise artış veya düşme söz konusu olmaz demişti. dizel ve turbo benzinli araçlarda %10 ile%20 arası tork ve hp artışı sağlar dedi.bunlara ek olarak ta yakıt tasarrufu konusunda %10 ile%15 arası azalma söz konusu demişti. yazılımın konusunda her araça özel yazılım yazdıklarını 2 haftalık deneme süresi olduğunu memnun kalınmadığı taktirde ise paranın iade edileceğini söylemişti.. |
|
![]() |
|
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
nerden aldın acaba chipi bende 307 me taktırmayı düşünüyorum ?
|
|
![]() |
|
dreamcast87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
+1
![]() |
|
![]() - AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
yazılım yapıldıktan sonra normal kullanımda egzostan siyah duman atma filan oluyormu
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |