![]() |
|
Debriyajta sorun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ronin271 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2016 Saat 01:29 |
Merhaba arkadaslar
98 model xr araci yeni aldim ilk gun bindigimde sorun yoktu ama suan 1 2 3 vitesi atip gidiyordum sonra 4 cu vitese atmak istedigimde debriyajin yumusadigini fark ettim ve 4cu vitese gecmedi geri 3atmaya denedim yine olmadi sonra musait yere cekip 1 2 3 4 5 geri vitesleri denedim olmadi debriyaj islem gormedi debriyaji pompalamis gibi yaparak sertligini aldi vitesi atabildim yoluma devam ettim bu sorun devamli olmuyor bazen isiklarda beklerkende ayni sorunu yasiyorum pompalmis gibi yaparak sorun gidiyor acaba aracimin ne gibi bi sorunu vardir Düzenleyen Ronin271 - 14 Nisan 2016 Saat 01:30 |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle baskı balata ve şanzuman yağı kontrol edilmeli,Baskı balata en son ne zaman değişmiş?
|
|
![]() |
|
silverlion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silverlion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım geçmiş olsun.
Aynı sorunu bende yaşadım. Debriyaj telini değiştirerek sorunu giderdim. Motor şase numarası ile yedek parçacıdan temin edip kendim değişimini yaptım ve sorunsuz kullanıyorum. Umarım sorununu halledersin. |
|
![]() |
|
Ronin271 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Baski balatasi ve yaği yeni degistirildi tamirci bi arkadasi kontrolu icin test etti debriyaj telinden dedi bbende arkadasa araci verdim yarin belli olacak neyi var ne yok insallah sadece teldendir
|
|
![]() |
|
Sorun Debriyaj setinin bacagi kirilmis mecbur debriyaj seti değistirecez
|
|
![]() |
|
silverlion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silverlion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neyse beterin beteri vardır. Geçmiş olsun tekrar. büyük bir sorun olmadığına sevindim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |