![]() |
|
106 xs performans hava filtresi sorunsalı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
trojan66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2018 Konum: kırklareli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2018 Saat 13:19 |
önceki aslanım 1999 1.4 xr idi; güncel standart kare tip hava filtresi vardı. ona direk kelebek boğazından çıkan kazanlı tip replika simota açık hava filtresi uygulamıştık, sadece karter filtresi boşa çıkmıştı o da zaten filtre kitinin metal borusuna yandan takıldı. ancak şimdiki aslanım 1997 1.6 xs; hava filtresi yuvarlak silindirik tip; filtre kazanına bağlı olan giren bir sürü boru, hortum, kablo vs. var; kazanlı tip filtrede birçok şey boşta kalacak; fotoğraf ekleyemiyorum ancak bilenler durumu tahmin edebilir. bu durum da beni K&N kutu içi filtreye yönlendiriyor ancak o da son döviz kurlarından dolayı neredeyse yıllık bakım maliyetine eşdeğer hale geldi. sistemin orijinal çalışma prensiplerine aykırı olmadan nasıl bir yol izlemeliyim? açıkçası konunun uzmanlarından değerli önerilerini beklerim. herkese iyi forumlar, selamlar. |
|
Peugeot 106 xs 3P 1997
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence hava filtresiyle hiç uğraşma onun vereceği performanstan birşey olmaz anca ses gelsin diye daha çok gaza basarsın
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |