![]() |
|
ELEKTRONİK EGZOZ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya Beyler, UÇUKSUNUZ! Ama sizin gibi adamlarla aynı forumda olduğum için çok mutluyum. Acayip ilham verdiniz bana, tanrı sizi korusun :)
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Muhamet Helal Sana Kardeşim Bide Finish inide görsek daha güzel olur
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
elektronik gaz valf leri var vana olarak onuda değerlendir istersen
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
benım bıraz malıyetlı oldu. 260 lıra cutout,150 son susturucu ve ıscılık toplam 410 draglardaydım sımdı egzozu actım gazladım otoparkta herkes arabanın basına toplandı :) |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
maşallah kardesım baya ucmus fıyat valla :) buna kendım bı cozum bulacagım bakalım daha baska cozumler kapak yukarıdan asagı ınse daha kolay olur oyle bı sıstem kurarsam haber ederım zaten
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
yaw sıstem bence de super olmus bunu bende yaptırmalıyım ANKARADA yapacak yer yardıııııııım!
|
|
41 u 6900
bugatti matte red 206 GTI |
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
su an arabanın sesı tam ıstedıgım gıbı olmadı. cok cırt cıkıyor ama ınanılmaz dıkkat cekıyoz. dunku draglara gelen varsa ben otoparktan cıkarken mutlaka donup bır bakmıstır :D 1 mayısta pıstte olabılırım :D
|
|
![]() |
|
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
|
|
41 u 6900
bugatti matte red 206 GTI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |