![]() |
|
106 quick im 4000 den sonra kapaklıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ruh hastası ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ruh hastası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2011 Saat 18:37 |
herkese slmlar
benim sorunum aracım 2001 model 106 quicksilver ve 4000 devirden sonra kapaklıyor enjektörleri temizlettim benzin otomatiğini değiştirdim ve hala aynı sorun devam ediyor arabada lpg de var lpg de yapmıyor enjektöre giden sinyalleri lpg nin düşürdüğünü sanıp lpg yi su anlık iptal ettim ama hala benzinde arac kapaklıyor ve gaz yemiyor sizce baska ne yapmam lazım lambda sensörüyle alakalı olabilirmi acaba |
|
"Sana anlattıklarım neleri susuyor bir bilsen
Ve anlatmadıklarım neleri söylüyor..." |
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın benzinde genellikle yokuşlarda ve sert virajlardamı yapıyo bu sorunu
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
ruh hastası ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ruh hastası
evet eskiden yokuslarda ve sert virajlardaydı ama şimdi düz yolda giderkende yapmaya başladı
|
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Sorun pompadadır die düşünüyorum , lpg basıncı kullanarak yakıt motora ulaşır , benzinde ise benzin pompası ile ulaşır bayır yukarı ve virajlarda pompa çekmekte zorlanıp motora yakıt yetiştiremeyip araba oturuyor olabir . Yinede kesin konuşmayım iyi bir bilen kişiye gösterin başka bir sorundanda olabilir
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapaklamaktan kastın nedir..?
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
araba yığılıyor gaz yemiyor demek istiyor sanırım. Bende pompa diye düşünüyorum. Bide bir bilgisayara bağlat. Anadolu yakasında sponsorumuz Şahin Peugeot nun ustası gayet iyi götürüp gösterebilirsin.
|
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
o surun virajlarda ve yokuşlarda bendede vardı ama benzin göstergesi orta çizgi civarında oldğu zaman yapmamaya başladı.depodan çekmiyo diye düşünüyorum şimdi çeyrek depodan aşşağı benzinimi düşürmemeye gayret gösteriyorum yokuşlarda yığılıyodu resmen benim sorunda belki benzin pompası olabilir ama viraj ne alaka sert viraja giriyorum benzin az olduğu zaman kesiyo yokuş aynı sorun.depodaki benzin otarafa kaydığı zaman benzin ışığını hiç yakmamaya gayret.
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Benzinin depodaki hareketinden kaynaklanıyordur , depodaki benzin sağa sola gittiği zaman virajda pompa çekemiyor olabilir , pompa sağ tarafta olması lazım sağa doğru girdiğiniz virajda oluyorsa pompadan
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
peki arac da normal gaza bastıgın zaman birşey varmı yani sonuna kadar bastıgın zaman..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ruh hastası
anlayamıyorum arabayı 1 de deviri sonuna kadar getiriyorum 2 ye geçiyorum 4000 e geldimi devir gaz yemiyor yığılıyor sonra 3 e atıyorum tekrardan aynısı benzin otamatiğinin çıkışından dönüşüne kadar herşeyi kontrol ettirdim enjektörleri temizlettim ne kaldı geriye merak ediyorum
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
1. vitesten daha fazla yaktı ister ikinci vites devrinde nerden biliyorsunuz derseniz arabanın gazını kıstırmıştım 1 devir yiyodu sonuna kadar 2 . vitesete gaza kökleyince 4 binde falan kalıyordu , arabaya şunu deneyin 2 viteste birden gaz vererek deilde yarım pedal falan daha az basarak inceden inceden gaz vererek yükseltin devri ozaman devirlenmede sorun oluyormu bi bakın
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aracinizi bilgisayara baglattiniz mi? Baglattiysaniz hata verdi mi, verdiyse nelerdi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ruh hastası
aracın samandıradaki geri dönüş sisteminde arıza cıktı su anda gayet düzgün bir biçimde gidişimiz var ama başka bir sorun bu sabah ortaya koydu araba hareket halindeyken sorun yok ama duracak gibi oldugu anda direksiyon ağırlaşıyor yarında onun için sanayinin yolunu gene tutacaz burada bana yardımda bulunmaya calışan herkese teşekkürler ederim keyifli forumlar kazasız belasız günler dilerim
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |